Къванч Татлъту блесва на екран в новия сериал „С Русия в сърцето“

Любов, която преминава през много драми, раздели и трудности и се разпалва на фона на болшевишката революция. И ако това не стига да задържи интереса на зрителите, вниманието на дамите ще бъде пленено от секссимвола на турското кино Къванч Татлъту („Перла”).

На 3 юни от 20 ч в ефира на Би Ти Ви своята премиера ще направи турският сериал „С Русия в сърцето”.

Действието се развива през 1915 г. в Русия, а след това в Турция. Сеит Еминов (Къванч Татлъту) е етнически турчин, който живее със семейството си в Крим. Той е красив, силен, смел и олицетворява представата за истински мъж. Пораснал и възмъжал, той е готов да поеме по собствения си път и сбъдва своята мечта – достига до поста на офицер, като му се носи славата на един от най-добрите в армията на Негово величество цар Николай II.

Александра Верженская, или просто Шура, е най-малката и глезена дъщеря на богат и знатен руски род. Баща u, нейна опора и най-добър приятел, се разболява от тежка болест и в иначе щастливото охолно семейство се вселява призракът на тъгата и нещастието. Шура и Сеит се срещат на бал в Болшой театър и се влюбват от пръв поглед. По-късно Сеит е включен в смъртните списъци на болшевиките и е принуден да напусне Русия. Заминава за Истанбул и донася оръжие на Кемал Ататюрк в труден за Турция момент. Тогава Курт Сеит започва живота си отначало.

Петро е близък приятел на Сеит и наследник на богат и знатен руски род, при това единствен син на родителите си. Майка му го е отгледала с идеята да създаде семейство с момиче с аристократична кръв и богатство, каквото вижда в лицето на Шура.

Оказва се, че силното и истинско приятелство между Петро и Сеит е само привидно, тъй като Петро е изгонен от армията заради сериозна грешка във важно сражение. От мига, в който е изхвърлен така позорно, Петро започва да таи ненавист към Сеит, който се издига до знатен офицер. И с цел да нарани и засегне Сеит, Петро уж на добра воля запознава офицера с красивата и все още 15-годишна Шура. Но зад това запознанство не стои доброто желание да свърже двама души, а да нарани единия от тях.

Но това, което Петро предвижда като пъклен план, се превръща в изпепеляваща и силна любов.

ГЕРОИТЕ

Курт Сеит Еминов (Kъванч Татлъту) – най-голям сред синовете на гвардейския майор Мехмет Еминов. Красив, силен и смел офицер в армията на Негово Величество цар Николай II.

Александра (Шура) Верженская (Фарах Зейнеп Абдулла) – най-малката и глезена дъщеря на богат и знатен руси род.

Нина (Тугче Карабачак) – най-голямата сестра на Шура. Тя е чиста и невинна по характер и следва стъпките на своята сестра Шура.

Джелил (Ушан Чакър) – най-добрият приятел на Курт Сеит още от детството и негов партньор в армията. Джелил е лудо влюбен в Татя, която е балерина в Болшой театър.

Петро Борински (Биркан Сокуллу) – наследник на богат и знатен руски род, единствен син на родителите си. Среща Курт Сеит в училище и остава негов близък приятел, но му завижда за живота, семейството и любовта.

В сериала участват още Фахрийе Евджан, позната на зрителите от ролята на Нежля от „Листопад“, както и Дцем Бендер, Ева Дедова, Елчин Сангу, Зеррин Текиндор, Седа Гювен и др.

Източник: в. Труд