Кристина Агилера ще вземе участие в Руските музикални награди

Американската поп дива Кристина Агилера ще посети Москва, за да участва в церемонията по връчване на първите Руски музикални награди, която ще се проведе на 7 декември в Кремълския дворец, съобщи организаторът на събитието, цитиран от ТАСС.

„Една от най-търсените звезди в шоубизнеса ще изпълни хитовите си парчета и несъмнено ще впечатли руската публика не само с красивия си глас, но и с безупречно изпълнение“, се казва в изявлението.

Руските музикални награди са създадени от Академията на националния фонд за подпомагане на руската музика по инициатива на руските продуценти, популярни певци и медийната общност. Според президента на наградите Юрий Костин, обширният организаторски списък гарантира, че конкуренцията ще бъде справедлива. Журито се състои от около 170 души, включително известни музикални критици, звукозаписни производители, представители на музикални телевизионни канали и творческата общност.

Ще има 14 категории на тазгодишните Руски музикални награди. Процесът по номинациите бе завършен на 24 октомври. На 30 ноември ще бъдат обявени тримата финалисти във всяка категория

Източник: Руски дневник