Камалия: Къпя се в шампанско, но не всеки ден

Мога да си избера рокля за 60 000 паунда (около 81 000 евро), но нямам притеснения да си пазарувам от магазини за по един паунд. Веднъж в такъв направих сметка от 1000 паунда и беше много забавно. Това разказва съпругата на един от най-богатите хора в Украйна Мохамед Захур – Камалия.

Разполагайки с милиони в банкови сметки, Камалия обича да купува всичко – от евтини до супер скъпи стоки, разказва в. „Дейли мейл“.

Денят за нея започва в личната фитнес зала и частен басейн. След това „преслушва“ магазините. В един от тях може да остави и 60 000 паунда, купувайки например рокля „Версаче“. Въпреки тлъстите си банкови сметки 37-годишната жена, чието истинско име е Наталия Шмаренкова, ходи и на работа, като прави кариера като поп певица. Известна е като актриса, певица и модел, заслужила актриса на Украйна и носителка на титлата „Мисис Свят“.

Камалия с мъжа си
Мъжът на Камалия – Мохамед, е милиардер и собственик на англоезичния вестник Kyiv Post, който се издава в Киев. Той е пакистанец, завършил е Донецкия технологичен институт и притежава крупен металургичен холдинг. Двамата са собственици на 10 имота, разположена както в Украйна, така и в Москва. Лондон, Дубай, Испания и на Каймановите острови.

В момента търсят да си купят имение и край Лос Анджелис. Те са собственици на яхта за 5 милиона долара, а на разположение на Камалия има и частен самолет. Богаташката съпруга не се притеснява да демонстрира лукса, в който живее, докато само на неколкостотин километра от дома й в Киев се водят бойни действия и умират хора. „Да, къпя се в шампанско. Но не всеки ден“, споделя тя, допълвайки, че въпреки това се тревожи за хората, живеещи около фронта в източната част на страната.

След събитията на Майдана миналата зима и последвалия военен конфликт в Източна Украйна, двойката напусна страната.