Започна втората седмица в международния кулинарен конкурс «Посланик на руската кухня»

10 страни участници, стотици състезатели и истински взрив на кулинарната фантазия. Номинациите са две – Най-добър Млад Посланик/Best Young Ambassador (възрастов ценз – 25-35 години) и Руски Вкус/Russian Taste (ограничения по възраст няма).

За да победите, не е задължително да сте мастър шеф, главни са умението да готвите и живото въображение. Оставете своята заявка на сайта www.ruscuisineambassador.ru, публикувайте видеообръщение на родния си език, качете и видеоклипове, в които се вижда как вие лично готвите едно или повече ястия от руската кухня.

Събираме заявки до 31 юли. Най-добрата рецепта в категорията Руски Вкус и Най-добрият Млад Посланик ще бъдат избрани от мастър шефове чужденци, изградили кариерата си в Русия, от руски майстор-готвачи, специализиращи в родната кухня и от истински познавачи на руската кулинария.

Не запазвайте страницата в «интересно» – веднага изпратете анкетата си! Сигурни сме, че ще ви провърви!

Напомняме ви за наградите – Най-добрият Млад Посланик ще замине за Москва на тържествената церемония по закриването, ще бъде награден със специална куртка за майстор-готвачи, ще се разходи из най-добрите столични ресторанти в рамките на тренд-тура и лично ще се запознае с ресторантьори и майстор-готвачи.