Страните с най-красиви жени

Трудно може да сложим женската красота в някакви рамки, но определено има държави, които се славят с това, че в тях живеят много привлекателни дами. Днес ще ви представим 10 от тях, без да ги класифицираме. И да, България заслужено е сред тях, споделиха от iwoman.bg

Бразилия

Всички сме чували колко секси са бразилките. Те са известни с това, че са не само красиви, но имат много съблазнителни тела (визираме дупетата, разбира се). И не само – те имат горещ темперамент и знаят как да използват женствеността си по най-добрия начин.

Русия

Рускините са широко ценени по цял свят заради съблазнителните им сини очи, безупречна светла кожа и прекрасна фигура.

Венецуела

Много от световните миски са именно от тази държава. Една типична венецуелка е висока, стройна в комбинация с привлекателно лице, което я прави изключително гореща.

България

Смятаме, че няма нужда да обясняваме защо заслужено сме сред държите с най-красиви жени, нали?

Индия

Страна с много раси и култури, заради които индийките имат неповторима красота. Това, което ги отличава, е тяхната женственост, благоприличие и грациозност.

Аржентина

Още една държава от Латинска Америка. Жените там полагат много грижи за външността си и винаги се стараят да изглеждат безупречно.

Южна Корея

Жените от Южна Корея изглеждат невинни, с нежни лица, което се съчетава със светла кожа, блестяща коса и среден ръст. Куклички!

Франция

Френските жени са известни със своя силен характер, отношение, изисканост и чувство за стил. Те са като магнит за мъжете, тъй като знаят как да боравят с женствеността си.

Италия

Италианките също винаги намират място в класациите за красота. Жени, които имат маслинов тен на кожата, кафява коса с хубава аура и характер, което ги прави наистина прекрасни.

Украйна

Някои от най-красивите и смели жени идват от Украйна. Те наподобяват рускините по отношение и външен вид. Ценят много женствеността си и избират дрехи, които подчертават телата им.