Пуснаха допълнителни места за Хорът на Турецкий

Допълнителни места на ценa ot 80 лв. в оркестрината пускат организаторите на концерта на най-известната руска арт група – Хорът на Турецкий. Залата е почти разпродадена, останали са последни бройки билети на цена 50 и 70 лв., уточняват от БГ Саунд Стейдж.

Любителите на руската музика и феновете на Хорът на Турецкий вече нямат търпение за шоуто, с което популярните изпълнители отбелязват своята 25-годишнина на сцената. Концертът им в зала 1 на НДК на 7 април е част от огромно турне, което минава през цяла Русия и близките бивши републики, Израел, САЩ и Канада.

На концерта ще се чуе най-доброто от техния репертоар – част от световната класика, както и  любими руски песни. Артгрупата има в репертоара си над 50 000 песни от различни жанрове – от опера и оперета до поп и рок и разбира се – любимите  песни от близкото минало, руски романси, еврейска класика.

Уникалната колекция от мъжки гласове има общ диапазон от четири и половина октави – от най-ниския – бас профундо, до най-високите – тенор алтино и контра тенор, които успешно заменят женски гласове.

Мъжката група няма никакви изисквания за кетъринга зад сцената. По време на репетицията те ще пият чай, кафе, фрешове и противно на очакванията – не желаят да им се сервира никакъв алкохол. „Ние идваме да пеем, а не да пием, шегуват се техните мениджъри. Освен това танцуваме много на сцената и трябва да ни е леко и приятно да го правим“, допълват те.

Билети за шоуто се продават в системата на Ивентим и на касата на НДК.