„Десен сектор“ назначи координатори в няколко американски щата

В Ню Йорк се състоя събрание на неонацистката партия „Десен сектор“, на което се обсъдиха перспективите от развитието на представителството на политическата сила в САЩ, се съобщава на страницата на организацията в социалната мрежа ВКонтакте.

„Въпреки заплахите и информацията за възможни провокации от страна на комунистите, на 7 юни се състоя събранието на „Десен сектор – САЩ“ в Ню Йорк. На събранието бяха обсъдени целите и задачите на украинската политическа партия „Десен сектор“, а също и перспективите от развитието на представителството на партията на американска територия.

„Десен сектор“ назначи координатори в няколко американски щата

На събранието имаше въпроси и отговори, както и отворена дискусия. Също така, бяха определени координаторите за работа в щатите: Кънектикът, Ню Йорк, Ню Джърси. Координатите на представителствата ще бъдат обявени официално в най-скоро време. За сметка на дарения, ще бъде оказвана материално-техническа и финансова помощ на основните подразделения на „Десен сектор“, а също и на подразделенията на Министерството на отбраната и Националната гвардия на Украйна“, поясниха от „Десен сектор“ (ДС). Следващото събрание ще се проведе в Чикаго.