В III световна война няма да има победители

Депутатът Олег Царьов от Днепропетровск (Украйна), който е кандидат за президент на Украйна, публикува обръщение на своята страница в социалната мрежа Фейсбук. Той призовава света да се замисли над случващото се в родината му. Заради проруската си позиция, Царьов неведнъж е бил нападан и пребиван от представители на новите власти в Киев, а в частност от представителите на неонацистката групировка „Десен сектор”. Ето какво сподели Царьов:

В III световна война няма да има победители!

Последните новини приличат по-скоро на записки от бойното поле. Това със сигурност вече не е информационна война. Все повече събитията напомнят на истинска война. Ето и фактите:

САЩ прехвърлиха в Европа стратегически бомбардировачи В-2 „Стелс” в случай, „че Русия нахлуе в Украйна”. Великобритания изпрати четири изтребителя и 140 войника в Литва. Не забравяйте и за натовските бойни кораби в акваторията на Черно и Балтийско море – сред които са фрегатите на ВМС на САЩ „Тейлър” и френският разузнавателен кораб „Дюпюи де Лом”, навлезли във водите на Черно море на 22 март и 10 април.

Всички говорят за това, че Западът е решил да трансформира информационната война в нова посока и да подкрепи своята пропаганда с войска и оръжие. Освен дезинформация, САЩ всеки ден изпраща свои войници и военна техника все по-близко до границите на Украйна. До кога правителството в Киев ще ни разказва приказки за „натовски миротворчески сили”?

Време е да се прекрати ескалацията на конфликта! Политиката на контролиран хаос е най-опасна! Когато на едно място се намират толкова много хора, въоръжени с най-съвременно оръжие, достатъчна е само една искра. Спомнете си Карибската криза, тогава като по чудо не се разрази III световна война! Но, докато фаталната крачка не е направена, все още има шанс за опомняне и отстъпване, за успокояване и взимане на разумни решения.

Време е да се прекрати всичко, което се случва! Време е киевските власти да чуят югоизточна Украйна.

Безумните действия на Киев реално поставят света на прага на III световна война… А победители в нея няма да има…