В руската столица ще се проведе Форум за многополярността

На 26 февруари в Москва ще се проведе Форум за многополярността, под егидата на Международното движение на русофилите, съобщи на брифинг в Москва на 14 февруари 2024 г. Мария Захарова, официален представител на руското външно министерство. Очаква се това да бъде мащабно събитие с участието на няколкостотин делегати, сред които изтъкнати мислители, политолози, философи и лидери на общественото мнение от всички региони на света.

Форумът се позиционира от организаторите като платформа за обмен на мнения и съвместно търсене на общ курс за Световното мнозинство, стремящо се заедно с Русия да участва във формирането на по-справедлив многополюсен свят, основан на принципите на равнопоставеност, взаимно уважение и сътрудничество.

Напомняме, че на 27 февруари 2024 г. в Москва ще се състои Вторият конгрес на Международното движение на русофилите.

Очаква се това събитие да събере няколкостотин чуждестранни делегати от цял ​​свят и да се превърне във важна платформа за обмен на мнения за всички, които проявяват интерес към случващото се по света, към нашата страна и искат да се приобщят към руските културни, духовни и морални ценности.

 

МЕЖДУНАРОДНО ДВИЖЕНИЕ НА РУСОФИЛИТЕ