В Русия измислиха знаме на хората с традиционна сексуална ориентация

Знаме на привържениците на традиционните сексуални отношения, на което са изобразени майка, баща и три деца, държащи се за ръка, беше измислено в московското отделение на партия „Единна Русия“, пише вестник „Известия“.

„Това е нашият отговор на еднополовите бракове, на това издевателство над разбирането за семейството. Ние трябва да подкрепим традиционните ценности“, заяви заместник-ръководителят на столичната секция на партията Алексей Лисовенко.

Знамето е разработено в три цветови решения, които повтарят цветовете на руския трикольор-в бял, син и червен вариант. Освен това, знамето е подписано с хаштага #Истинско семейство.

Очаква се публичната представяне на знамето на традиционното семейство да бъде довечера по време на отбелязването на Деня на семейството, любовта и верността. Тогава в парка Соколники ще се проведе акция в защита на традиционните ценности, в която ще участват хиляди семейства. Очаква се в акцията да участват и руските знаменитости: Гоша Куценко, Мария Кожевникова, Евгений Герасимов, Антон Макарский, Кристина Аглинц.

През миналата седмица Върховният съд на САЩ призна еднополовите бракове за легални на територията на всички щати, а по този повод в социалните мрежи почнаха да се появяват снимки на хора с цветовете на дъгата – символ на хората с нетрадиционна сексуална ориентация. В знак на протест много руски потребители на социалните мрежи започнаха да качват свои снимки с руския трикольор.

Източник: Поглед Инфо