„Армията на Русия“ открива магазини в Европа

Магазини с дрехи под общата марка „Армията на Русия“ се предвижда да бъдат открити в редица европейски столици, заяви Владислав Дорошенко – мениджър на компанията „Военторг“, на която принадлежи запазената марка, съобщи „Руски дневник“, позовавайки се на ТАСС.

„Ние планираме да открием няколко наши магазина в европейски столици – все още не знаем точно къде,  но това задължително ще стане. Смятам, че нашата продукция ще бъде интересна за европейската аудитория, а ние не възнамеряваме да откриваме магазините единствено за руската общност зад граница. Убеден съм, че ако открием магазин, например на Оксфорд стрийт, то там ще се извие опашка“, каза Дорошенко.

Днес фирмата откри магазини „Армията на Русия“ в Москва и Санкт Петербург. Продукцията на фирмата се отличава с високо качество.

Дрехите са специално разработени за носене в специфична среда и различни климатични условия, а производителите залагат на качеството на материалите и изпълнението, практичността и многофункционалността на продукцията.