ВАЖНО!!! Заключителен етап на фестивала „Пусть всегда будет солнце”

Във връзка с обявените днес нови противоепидемични мерки, които ще влязат в сила от 7 септември т.г., сме принудени да отменим заключителния етап на фестивала „Пусть всегда будет солнце”, който беше насрочен за 11 септември 2021 година в НЧ „Искра” – гр. Казанлък.

Заключителният етап на Фестивала ще се проведе в електронен формат. Всеки участник в Националния етап, ако реши, има право да изпрати на [email protected] нов запис на изпълнението си в срок до 30.09.2021 година или да участва със записа, изпратен ни за предишния кръг.

До 15.10.2021 година журито ще обяви класирането. След това участниците, заели 1-во, 2-ро и 3-то място, ще получат своите награди по пощата.

Благодарим на всички ръководители, че въпреки трудните условия, породени от COVID – 19, и тази година те помогнаха на своите възпитаници да се докоснат до руската култура, да се потопят в руската духовност.

Благодарим ви, мили деца, че  с вашето желание, старание и упорит труд правите възможно провеждането на седмия фестивал на руската поезия, песен и танц.

Успех на всички!