Шампионска Гала на лед през ноември с Алена Денкова

На 25 ноември 2017 г. зала АРЕНА АРМЕЕЦ ще се превърне в бляскава ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР на звездите, включвайки съзвездие от Олимпийски и златни медалисти по фигурно пързаляне, шампионката по фигурно пързаляне – Албена Денкова и легендата на българската гимнастика  Йордан Йовчев.

Шоуто, с начален час 19.00, е творчески замислено от режисьора Иля Авербух, който ще ни представи оригиналната си интерпретация от ледено, цирково, акробатично шоу и гимнастика, съобщиха организаторите от  Joker Media Entertainment

В „ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР“ ще участват световноизвестни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне:  Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина, Роман Костомаров, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Максим Ставийски, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Елена Леонова, Андрей Хвалко.

В допълнение на изключителния звезден състав от артисти, проектът включва още: театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти и всичко това с добавка на невероятно светлинно шоу.

„ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР“ ще бъде представена за първи път в България. Оригиналната сцена представлява комбинация от ледена пързалка върху която световноизвестните звезди на лед ще представят фрагменти от най-добрите си многобройни представления през годините, плюс втора, акробатична сцена. На нея паралелно с фигуристите група гимнастици от школата на двукратния олимпийски медалист – Йордан Йовчев ще изиграе своите акробатични композиции едновременно с колегите си на леда.

Комбинацията и синхронът между гимнастическите изпълнения и фигурното пързаляне е изключително оригинална идея, която българските зрители ще видят за първи път.

Трупата на Иля Авербух, която българския зрител имаше възможност да види за първи път в шоуто „Парад на шампионите“ месеци преди „ШАМПИОНСКА ГАЛА ВЕЧЕР“, остави у нашата публика незабравими емоции и спомени и с „ледения“ мюзикъл – „Кармен“ .

Шоуто е подходящо за цялото семейство.

Билети, както и семейни за шоуто с дата 25 ноември, може да закупите в мрежата на Eventim.bg  и партньорските вериги с 10 % отстъпка от всички ценови категории до 01.09.2017г.

За колективно закупуване се насочете към  офиса на Жокер медиа, тел: 02 9654 335.