ХААРП предизвика бедствието във Варна?

ХААРП предизвика бедствието във Варна?

Публикувано от:

>Климатично оръжие, което манипулира не само природните бедствия, а и настроението, емоциите и здравето на хората

Бедствието във Варна е предизвикано от системата ХААРП. Явлението по поразителен начин съвпада с войната за Южен поток и конфликта в Украйна, сигурна е разследващата журналистка Светослава Рудолф.

“Системата ХААРП може да действа във всяка точка на земното кълбо. Питам се дали този потоп не започна след конфликта в Украйна, дали не е насочен от Съединените щати срещу Балканските държави, Украйна и Русия. Гледам прогнозата и не е ясно защо този чудовищен циклон се задържа цели два месеца тук, а в цяла Европа беше хубаво времето и сега ще се измести към Украйна и Русия. Това страшно явление, което става в България в продължение на седмици по поразителен начин съвпада с войната за Южен поток и конфликта в Украйна”, заяви журналистката пред TV7.

Тя определи действието на ХААРП като климатично оръжие, което манипулира не само природните бедствия, а и настроението, емоциите и здравето на хората.

Изследователят от БАН доц. Смоленов също изразие мнение по темата. Той уточни, че ХААРП е резонансно оръжие, което има разрушителен ефект, чийто мащаб няма как да бъде предвиден. Той обясни действието на адската система чрез бойните изкуства и по-точно на удара с вибрираща ръка: “Когато удариш противника с вибрираща ръка и вибрацията е близка до вибрацията на съответния орган, към който е насочен ударът, там се предизвиква резонанс, който след няколко седмици или месеца може да доведе до разпад на този орган и човешкият живот да приключи без видима причина. Говори се, че Брус Ли е бил убит по сходен начин.”

Системата ХААРП влияе на хората по идентичен начин, който може да доведе до психическо разстройство. Смоленов и Светослава Рудолф смятат, че тази система може да сваля спътници, ракети и самолети. Според журналистката системата ХААРП е намесена дори в мистерията с малайзийския самолет, изчезнал в началото на март. Според специалиста по конспирации доц. Смоленов причината ХААРП да прихване самолета са намиращите се на борда му 20 високо-квалифицирани компютърни специалисти.

доц. Смолянов