Филип Киркоров: “Аз ще съм най-щастливият човек, ако някой ден България спечели “Евровизия”

Филип Киркоров: “Аз ще съм най-щастливият човек, ако някой ден България спечели “Евровизия”

Публикувано от:

“Аз не се усещам на 50 години. При мен времето се движи с комическа скорост. Винаги съм искал да правя шоу като това на дует “Ритон”. Не съм предполагал, че ще стана толкова близък с тях”. Това заяви пред камерите на БНТ легендата Филип Киркоров.

“Гледам се в огледалото и мисля, че изглеждам добре и се чувствам във форма. Но аз платих жестока цена за моята свобода. Но имам награда – моите деца. За мен няма значение, че те са деца на Филип Киркоров, аз исках да не се отличават от другите и да бъдат възпитавани и да няма специално отношение към тях. Те не са глезени. Разбира се, когато пея зад граница, им купувам подаръци и те чакат с нетърпение да се върна”, разкри певецът с български произход.

Той разказа още как е пял български песни на някои от най-големите си турнета из света.

“Като малък исках да стана фокусник”, призна той. А водещата Люба Пашова му направи подарък от Драго Драганов и го накара да духа в ефир, за да бъде изненадан със страхотен фокус.

“Няма да коментирам някои български изпълнители, които преди време ме обвиняваха, че пея техни песни, а после, когато се върнах в България като голяма звезда ме молеха да им пея песните в Русия. Но тези песни не станаха хитове. Само Тончо Русев може да претендира за авторски права”, изтъкна Киркоров.

“За мен Алла Пугачова е муза. Може би е грешка, че станахме толкова близки, точно заради това, че тя ми беше като муза. Но ние сме приятели. Разделихме се с мир. Разбрахме, че времето е дошло и че един за друг направихме всички възможно”, разкри естрадният певец.

Той пожела успех на българския участник в “Евровизия” Кристиан Костов и пророкува, че малкият талант ще се класира в Топ 3. “Аз ще съм най-щастливият човек, ако някой ден България спечели “Евровизия”, завърши Филип Киркоров.