Украински лидер поиска концлагери за жителите на ДНР и ЛНР (ВИДЕО)

Бившият лидер на украинската партия УНА-УНСО“ и лидер на партия „Братство“ Дмитри Корчински в интервю за телевизия „112“ казва, че с жителите на Донбас трябва да се постъпи по американския сценарии от Втората световна война, предаде РИА Новости. Според него, за да си върне Украйна Донбас, украинската армия трябва да бомбардира жилищните квартали и да създаде концлагери за жителите на ДНР и ЛНР.

„По време на Втората световна война в Америка се запазват всички демократични институции – избори, и т.н. Въпреки това няколко милиона граждани на САЩ са били депортирани в специални концлагери. Американските граждани от японски произход, защото са представлявали потенциална опасност“, казва Корчински.

„В Украйна трябва да има повече свободи. Ние имаме малко свобода, а ни трябва повече. Но във фронтовата зона и в окупираните територии трябва да постъпим изцяло по американски. Това е единственият възможен начин за общуване с московчани“, казва още той.

Корчински отбелязва. че САЩ запазват демократичните норми и „високо ниво на хуманизъм“, докато нанасят ядрените удари по Япония и бомбардират германските градове./БЛИЦ

https://www.youtube.com/watch?v=3Z8WjRKP30U