Украинската армия разстрелва мирни жители на Донбас (видео)

Украинската армия разстрелва мирни жители на Донбас (видео)

Публикувано от:

Ето какво вършат наказателните батальони, които САЩ финансират и тренират, а западните медии се правят, че не виждат…

В интернет се появи видео, на което се вижда как украински военни от доброволческия батальон „Донбас“ или от Националната Гвардия разстрелват цивилни граждани на Донбас и ги заравят в общ гроб.

Въпреки медийното затъмнение на западните корпоративни медии тези зверства продължават вече няколко месеца, откакто под ръководството на шефът на ЦРУ Джон Бренан новата власт в Киев стартира „антитерористичната операция“ в източните части на Украйна. На всичкото отгоре САЩ ще започнат да финансират съставените от крайно-десни ултранационалисти доброволчески батальони като „Донбас“, а ветерани от Делта форс и морските тюлени ще ги обучават.

Още по-шокиращо е, че някои от разстреляните са заравяни полу-живи. Действието се случва в гориста местност край Донбас в късните часове, когато обикновено украинската армия нарушава приетото прекратяване на огъня и отново обстрелва градовете с артилерия или предприема рейдове. След като разстрелват хората на видеоклипа се чува как крещят „Слава Украина“ („Слава на Украйна“ – известен националистически поздрав, използван от крайно-десните радикали в страната).

Простата истина е, че етническото прочистване в Източна Украйна се финансира и ръководи от САЩ.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=kHzuhqnDYlQ[/embedyt]

Превод: alterinformation.wordpress.com