Убиха агента на ФБР разсекретил кореспонденцията на Хилъри Клинтън

Официалната версия на експертите е, че агентът от ФБР Майкъл Браун, отначало застрелял жена си Сюзън Браун, подпалил дома си ( за да няма никакви следи) и след това се самозастрелял ( изключително удобна версия за човек в неговото положение и финал на кариерата).

Браун — ветеран от отдела на Вашингтонската градска полиция, с 12 годишен стаж в полицията, преди да бъде прехвърлен към ФБР, където и работи през последните 6 години.

Съседите на агента, видели дим от къщата му около 23:50 и извикали полиция. Докато пристигнат колите на пожарната, къщата вече била изцяло обхваната от пламъци.

» Смъртта на съпругата на Браун, е настъпила в следствие на огнестрелно ранение преди пожара»,- коментира началникът на полицията.

( Но за всеки случай след огнестрелната рана съпругата на агента изгаря заедно с дома си)

» Съвкупността от доказателствата, ни навежда на мисълта, че става въпрос за убийство, самоубийство ( и пожар). Ние смятаме, че я е убил, а после и себе си»,- уверяват полицаите.

Тези данни разбира се, потвърждават и американските следователи.

» Още преди пожара той скрил кучето си в дома на съседите», — уточняват разследващите.

А съседът разказва, че самият Браун бил в паника.

Мотивът на убийството още се изяснява, но полицаите говорят, че Браун бил доста уважаван агент на  ФБР когото много са обичали в обществото. Такава съдба за толково обичан американски агент.От ФБР отказаха да коментират произшествието.

Източник:   News Front.