Тома Томов: Радев e роден лидер, той е хищник (видео)

Тома Томов: Радев e роден лидер, той е хищник (видео)

Публикувано от:

„Румен Радев е роден лидер. Има страхотно достойнство и създава чувство, че си с хищник. Той може да убива”. Така журналистът Тома Томов коментира в „Комбина” по НОВА президента, който днес официално встъпи в длъжност.

 Според него, тази седмица част от народните представители са гледали презрително Румен Радев, докато той е произнасял речта си. „Ако не беше произнесъл репликата „Имате още една седмица“, той щеше да излезе един унижен мухльо. Сработи инстинкта на силния мъж – той изръмжа и те реагираха така, както реагираха“, каза Тома Томов. И допълни: “Най-точно го каза д-р Николай Михайлов, когото аз страшно уважавам: Това беше отношение на победител към победени“.

 “Цяло щастие за България е, че имаме един достоен, смел и мъдър мъж за президент”, каза още той.

 „Това, което досега липсваше на страната ни, е достойнството. Ние сме страна, на която нещо ѝ се спуска и тя като робот го изпълнява. В този човек (Румен Радев, б. р.), лично аз инвестирам надежда и чувствам, че той никога няма да се държи без достойнство. И винаги, когато той представлява България – страната ще бъде уважавана“, заяви журналистът.

 Тома Томов се изказа скептично за внушенията, че Румен Радев е „проруски президент“. Тези твърдения се разпространяват в медийното пространство най-вече от представители на десните партии и т. нар. “български соросоиди” „Когато Тръмп и Путин се разберат, тези русофоби какво ще пишат!? Дитирамби за довчерашния демон (Путин,б.  р.)?, попита той.

 Според Тома Томов подобни твърдения са „глупости и провинциални простотии.“

 Тома Томов е интервюирал легендарни лидери от цял свят. Наблюдавал е процеси, които са променяли действителността, в която живеем и знае как да обясни това, което вижда. За него изборът на Доналд Тръмп е “експлозия за мозъка” и направи сравнение, че той е като “Роналд Рейгън на стероиди”.