Снимка: livejournal.com.

Снимка: livejournal.com.

С истински скандал приключи програмата “Ехото на Украйна” (видео)

Публикувано от:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=nYhfUA81Kwo[/embedyt]

С истински скандал приключи програмата “Ехото на Украйна”, която е част от прозападната “Ехото на Москва” и се излъчва по украинската Нюс 1. Водещият Матей Ганаполский попита зрителите какво мислят за операциите на Русия в Сирия и ги призова да отговорят с пряко включване в ефира, съобщава lifenews.ru, публикува blitz.bg.

Първият телевизионен зрител, който се включи пряко, се отдалечи от темата и красноречиво изрази мнението си за изказванията на световните лидери в кулоарите по време на Общото събрание на ООН. По думите ѝ, тя би предпочела да изслуша мнението на представителите по върховете на Киев, но това е невъзможно, защото те нямат такова.

“На фона на Путин, Обама и Порошенко, простете ми за израза, са две л***”, каза жената в ефира. Изказването ѝ смути водещия Ганаполский, който сподели, че не е очаквал такива обиди в предаването и добави, че няма да позволи друг такъв подобен случай. “Това е констатация”, коментира зрителката и завърши разговора, а Ганаполский обеща, че сложи телефонът ѝ в “черния списък” с позвънявания.

Следващият, който се включи пряко в ефир, беше мъж, който говори по темата и проведе следния диалог с водещия: “Просто искам да ви кажа, че Путин ще се научи да бомбардира в Сирия. Представяте ли си какво ще стане след това с нас?” В отговор Ганаполский попита: “Значи смятате, че Путин първо ще бомбардира Сирия и след това Украйна?”. “Не, той няма да бомбардира Украйна, защото тогава на всички нас ни се пише лошо”, каза зрителят и затвори телефона.