Сидеров: Стоварват тежка американска бойна техника на гара Зимница!

Волен Сидеров показа по телевизия „Алфа” ексклузивни кадри от гара Зимница (община Стралджа). На тях се вижда как се разтоварва американска бойна техника – десетки танкове, машини за медицинско обслужване, горивопревозващи цистерни, водоноски, съобщиха от пресцентъра на партията. Техниката се разтоварва от американски военни и ще бъде закарана в базата в Ново село. Обявеното за 15 март съвместно военно учение, което така и не започна, се ползва като параван, за да се докара бойната техника. Тя ще се използва за евентуални удари срещу Русия, споделят местни жители.
„Това са тежки машини за сериозна война“, коментира от своя страна Сидеров. Той подчерта, че нито една друга медия, освен „Алфа”, не е показала кадрите и не се интересува от това.

По думите на Сидеров, тази техника няма да се ползва за съвместните учения, както се твърди, и български военен няма да бъде допуснат до нея. „Тя е стоварена с някаква цел. България да е фронтова линия“, коментира още той.

„Там, където се стоварят американските танкове, не следва период на разцвет, а на разруха и милиони жертви“, категоричен е лидерът на „Атака”.

Атакистите започват национална подписка за иницииране на референдум с въпроса: „Желаете ли да бъде прекратено членството на Република България в организацията на Северноатлантическия договор – НАТО?“ През следващите 3 месеца това ще бъде основната цел и задача на националистите. Бланката за подписката е публикувана във вестник „Атака“ и може да бъде копирана и разпространявана, за да се попълва.  Може да се намери още на линка: http://www.ataka.bg/2015/podpiska_NATO.pdf

„Това е много важна подписка. С нея ние ще направим исторически поврат. Ще покажем, че България не иска да бъде въвлечена в мръсните игри на САЩ, във война, в която и ние ще бъдем жертва. Защото няма война, в която жертвите да са само от едната страна. Както и да им се иска на Щатите с чужди ръце да вадят кестените от огъня, то тези ръце в случая сме ние българите. Стоварват тежката американска техника в България. Подготвя се война. В нея ние вече сме мишена. Когато разположат тук и ракети на НАТО и те се насочат към Крим и към Руската федерация, ще има ответен удар“, добави още Сидеров.

20150330.mtpclfmuzq
Той е категоричен, че трябва да се направи равносметка какво получихме и какво загубихме от НАТО и да се види дали наистина Алиансът ни пази. Сидеров подчерта, че НАТО не е задължен да пази членовете си от инвазия. „Във всеки един момент турският президент Ердоган може да реши да защити свои сънародници тук и да влезе в България, а НАТО няма да ни защити. За НАТО България е само територия, от която да правят мръсни операции срещу Русия“, коментира националистът.

Той призова, че трябва да се мобилизират всички български патриоти, без значение на коя партия симпатизират, за да се обърне пагубният курс и грешната посока, в която ни водят управниците.

error: Съдържанието ни е авторско!