Сидеров: Европа е пред гибел! Чернокожи бият бели, изнасилват ги, а полицията пази тези вандали

Сидеров: Европа е пред гибел! Чернокожи бият бели, изнасилват ги, а полицията пази тези вандали

Публикувано от:

Европа е пред гибел. Вече не само в България няма полиция, ами и в Европа. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в предаването си „Неделник” по АЛФА ТВ по повод проблемите в Германия и целия континент, свързани с мигрантите.

Още в края на 2014 г. той предрече, че през 2015 г. Европа няма да е същата, че ще има сериозни сътресения и пусна в предаването си клипове как мигранти бият жени. „Ето ги тези сътресения, които станаха в Европа. Европа беше залята от пришълци от Африка, Азия, само в Германия навлязоха милион такива през 2015 г. И в същата тази Германия през празничните дни станаха неща, които разтърсиха обществото. Той се възмути, че кметицата на Кьолн, където голяма група мигранти нападнаха и насилстваха момичета, посъветвала жените да бъдат на една ръка разстояние от чужденците, вместо да предприеме нужните мерки за справяне с този проблем.

„Виждате до каква арогантност са стигнали нещата. Бият момичета по улиците на Германия. Неидентифицирани хора се нахвърлят върху всеки, който не е от тяхната порода и го пребиват с юмруци. Това е всекидневие там. А на тези, които протестират, не им дават да протестират. Там полицията има същите нареждания както тук”, убеден е националистът.

„Както тук на полицията нареждат да бият АТАКА и да пазят циганите и пришълците в кв. „Овча купел”, по същия начин на германските полицаи им нареждат същото. Наскоро един от техните шефове съобщи публично, че им е било забранено да изнасят информация, свързана с престъпления на пришълци”, каза Сидеров и припомни как по времето на Костов всякакви престъпления, свързани с цигани също се прикриваха. „Това беше също директива. И тази директива е част от една обща политика. Тя не е само българска или германска. Тя е обща и се командва от САЩ. Искат да превърнат Европа в един хаос, в който чернокожи да бият бели, да ги изнасилват, а полицията да пази тези вандали, защото така й е наредено”, коментира Сидеров.

Той припомни, че Кристалина Георгиева, която обявиха за политик №1 у нас ни посъветва България да привлича бежанци, за да се бори с демографския въпрос. Те да ни подобрят генофонда. “Вече се изпълнява тази препоръка на комисарката, за съжаление от български произход. Бежанците да опреснят генофонда на българите, правят го и в Германия. Изберете я пак за политик на годината и за 2016”, иронизира Сидеров.

Той припомни още, че в словото си от 2014 г. обяснява за разпад на Шенген. „И какво четем във вестници сега? „Шенген пред срив”. Швеция и Дания въведоха проверки на документите. Бившият френски президент Никола Саркози обяви Шенген за мъртъв. Според него преди шенгенското споразумение да бъде подписано е било необходимо обособяването на общоевропейска политика по въпросите на миграцията. Сетиха се сега, но малко късничко, коментира Сидеров.