Сепаратистките области в Украйна – напълно съвпада с "шпионската" карта за 2035 г.

Сепаратистките области в Украйна – напълно съвпада с „шпионската“ карта за 2035 г.
Карта в Газета. ру, на която са огнищата на сепаратизъм в Украйна. Тя поразително прилича на публикуваната вчера в Клуб Z „шпионска“ карта на Европа през 2035 г.

КЛУБ Z
Само ден след като пуснахме „футуристична“ карта, на която Украйна става наполовина руска, в информационния сайт Газета.ру излезе днешна, поразително идентична с „прогнозната“.

За разлика от вчерашната, тази карта не е компилация как ще изглежда Европа през 2035 г. , изготвена от руски спецове въз основа на разузнавателни доклади на ЦРУ, ГРУ и други шпионски централи. Не, тя просто описва съществуващите в момента огнища на сепаратизъм в Украйна – Харков, Николаев, Донецк и Луганск. И тяхното искане да се присъединят към Русия, а Путин да прати войски да ги защити. Също като в Крим. А той вече е руски.

И от един поглед е видно – двете карти почти идеално се припокриват.
Районът Донбас е с преобладаващо рускоговорящо население, и с най-ярките и агресивни протестиращи. Николаев, един от най-големите корабостроителни центрове по Черноморието, също е разтърсен от протести. По случайност или не, тези райони бяха основните подръжници на Виктор Янукович на изборите през 2010 г.

Дали Украйна я очакват още териториални загуби след Крим? Не знаем, но едно е ясно – руските специалисти още през 2012 г. определено са предвидили днешната ситуация. С едно изключение – описали са го като събитие през 2035 г.

Ужасното в случая е, че на „новата“ карта на Стария континент, разчертана от „онези“ експерти, Бургас вече е пристанище на Турция. За нас това е най-болезнената черна прогноза.

Но в същото време страни като Белгия, Босна и Беларус напълно изчезват. Цепят се огромни парчета от Франция, Испания, Великобритания… Ражда се Велика Албания. Унгария гълта територия на Румъния, Италия се разделя на две и т.н.

Звучи невероятно. Това е само след 21 години.

Но!? Някой би ли предвидил през 1969 година, всичко онова, което стана след 1989 г. И ако беше начертал някаква „футуристична“ карта на Европа, както всъщност изглежда днес, би бил обявен единствено за луд.

Даже в началото на 1989 г. Великият Съветски съюз изглеждаше непоклатим. А през ноември падна Берлинската стена. После изчезна СССР, роди се обединена Германия, Югославия се разпадна, Чехословакия се сцепи на две, пръкна се Косово. И всичко това за някакви си 10-15 години.

Значи е възможно. Дано само не става с кръв, а мирно и тихо както се разделиха чехи и словаци.