Руските приятелки на известните мъже

9 неустоими жени от Русия, които завъртяха ума на световните звезди

1. Даша Капустина и Фернандо Алонсо  

Моделът от Владивосток в продължение на вече две години излиза със състезателя от Формула 1 Фернандо Алонсо. Нещата между тях изглеждат доста сериозни, особено след като Даша заряза предишния си любим заради Фернандо.

Двамата разкриха любовта си в разгара на лятото – през юли 2012, когато Алонсо бе в най-добра форма. Това стана, след като испанецът бе обявил официално раздялата си с певицата Ракел де Росарио и след кратката авантюра с друга рускиня – Ксения Чумичева.

vrv0ggnc74143

2. Мария Шарапова и Григор Димитров.

От 2012 г. тенисистката е щастлива в обятията на Григор Димитров. „С Мария винаги сме флиртували. Разменяли сме си погледи на турнирите. Но през октомври 2012 г. в Шанхай просто се замислих колко е красива. Затова й писах на пощата“, споделя Григор Димитров, цитиран от ESPN.

„Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало, но определено не е лесно. Пътуванията, пресата, фитнесът, тренировките… не остава много време само за нас двамата. От друга страна, ние се разбираме наистина много добре и знаем за какво са тези жертви“, разказва Григор  пред списание W.

„Григор е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е толкова сладък и внимателен. Обичам го толкова много!“, разкрива душата си Мария Шарапова пред   ESPN.

maria i grigor

3. Наталия Водянова и  Антоан Арно.

Пепеляшката на Русия, една от малкото, които са успели да се измъкнат от малкото бедно градче и една от многото руски модели навън с подобна съдба, от година е с нова връзка. Мъжът до сърцето й е милиардерът Антоан Арно (36 години), син на десетия по богатство бизнесмен в света, владеещ LVMH. От първият съпруг, който е английски благородник, Наталия има  три пораснали деца.

Наталия и  Антоан  са засичани често от стрийт фотографи и папараци напоследък, като двойката е редовен гост на всички шоута и партита, които се случват с модна и благотворителна цел. Той в костюм, а тя в красива секси рокля, обикновено изглеждат щастливи и влюбени на всеки кадър.
Обичта между двамата е очевидна в иначе сдържаната им любовна връзка. Не ги виждаме да се целуват страстно или прегръщат нежно, предполагаме не само заради това че са следени непрестанно, но хармонията и любовта между тях летят във въздуха.

natalia i arno

4. Анна Скиданова и  Киану Рийвс

Британският вестник Daily Mail писа, че Рийвс се появи в Кан с „мистериозна блондинка“. Тази тайнствена непозната е 25-годишната руска актриса Анна Скиданова, позната на телевизионните зрители от сериалите „Затвореното училище“ и „Ангел или демон.“

Не е известно къде са се срещнали Анна и Киану, но тяхната история изглежда сериозна, като се има предвид, че дойдоха на фестила в Кан като двойка. Освен това, те са били забелязани на една яхта, където бяха снимани докато пият шампанско и се прегръщат…

Неотдавна Киану Рийвс направи многозначително изказване пред списание „Нюзуик“: „Рускините са много умни и красиви. Ако съдбата е благосклонна към мен, някога ще се оженя за една от тях. Тя би била прекрасна майка на моите деца.“

Анна Скиданова и  Киану Рийвс

5. Ирина Шейк и Кристиано Роналдо 

Момичето, тръгнало някога от дълбините на Русия, и станало с течение на годините модел от световна величина и футболистът-гений от топла Португалия се запознават през 2010 година. Мястото на срещата са снимки на рекламна кампания за Armani. Роналдо се фука с идеалното си тяло в рекламата на долно бельо, а Шейк рекламира бански, чупейки томително секси пози. Тоест, в онзи исторически момент, те двамата просто се намират!

След снимките за Armani през 2010 година Кристиано просто си загубва ума по красавицата Ирина. Футболистът е научен, че любовните победи са нещо лесно, само че Шейк се оказва далеч по-далновидна – тя не допуска Ронадло до себе си, докато той окончателно полудява. Бонбонено-букетният период продължава няколко месеца, до момента, в който влюбените заминават заедно на почивка. Романът е разсекретен от самия Роналдо, който публикува в своя блог лична снимка от отпуската, на която позира щастливо, увит в плажна кърпа, до Ирина, широко усмихната в пестеливия си бански.
Самата Ирина Шейк се държи извънредно дискретно по отношение на всичко, което се отнася до гаджето й. За три години отношения моделът не дава нито едно интервю, в което да коментира романа си, нито дума не се чува нито за Кристиано, нито за чувствата й към него.

ronaldo i irina

 6. Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Руската тенисистка Ана Курникова и латино певецът Енрике Иглесиас са заедно повече от 13 години и напоследък тръгнаха слухове, че ще се разделят.  Курникова държи на верността, доверието и честността в отношенията и уважението един към друг

5e_rhk2ul

7. Анастасия Макаренко и Мики Рурк 

Мики Рурк има връзка с красивата Анастасия от вече 5 години и малко. «Чудовището», както ласкаво го наричат журналистите, се среща с Настя Макаренко, модел от Русия, докато избира момичета за фотосесия. Фотографиите на Настя радват не само очите му. В душата на актьора нещо възниква и то с конкретен адресат – Анастасия от Русия.

Макаренко, естествено, също не го оставя без внимание. «Е, сега вече се влюбих, сериозно е…» — казва Рурк. Сериозността на отношенията си с Настя Рурк демонстрира и по време на визитата си в родната й страна. Приятелите на двойката уверяват, че след запознанството си с модела актьорът значително е обрал страничния си интерес към нежния пол и че реално е друг: «Аз се промених, въпреки че много не ми вярват… Аз реално се промених…» — кълне се звездата. Независимо от това, че Рурк през септември навърши 62, докато приятелката му е едва на крехките 27, двойката изглежда напълно щастлива.

Зевзеци отбелязват, че засега резултатът от техните отношение е различен от онова, което се случваше в предишните бракове на Мики Рурк, когато той набиваше жените си, след което те решаваха да се разделят с него.

«Тя – това е дар от небето. Това, че е красива, даже не се коментира. Но тя има такова златно сърце, толкова обича родителите си, те имат страхотно семейство. Не я сменям и за 20 „Оскара“», – възхищава се на изгората си Рурк!

anastasia i rurk1

8. Анна Нетребко и  Ервин Шрот

Анна Нетребко – най-скъпоплатеното сопрано в света и първата руска оперна певица, която печели световна слава не само с прекрасния си нисък глас, а и с разкрепостеното си поведение. Тя е от малкото оперни диви, които не се притесняват да играят разсъблечени на сцената и да се снимат в дръзки фотосесии.

Анна расте в родния Краснодар като същинска дивачка, обича да се бие с момчетата. Може би заради това те дълго време не й обръщат особено внимание. Днес оперната дива признава, че не е имала дори ученическа любов. Първото сериозно увлечение и целувка идват при нея едва на 22 години. Тогава тя учи в консерваторията в Петербург. „Все така се случваше, че младежите, които мен ме харесваха, аз не ги харесвах. Вече започнах да си мисля, че не ми върви в любовта“, разказва тя.

Спътник в живота й става колегата й  – уругвайският баритон Ервин Шрот, наричан „Марлон Брандо на оперната сцена“. „Латиноамериканците повече ми подхождат по темперамент.“Най-известното сопрано в света и баритонът в момента не живеят заедно, но си поделят грижите по 6-годишния си син Тиаго.

На 7 декември Анна Нетребко предаде  чек за 1 мнл. рубли в помощ на Донецкия национален театър за опера и балет.

Анна Нетребко Ервин Шрот

9. Лара Лието и  Ейдриън Броуди

Настоящата приятелка на актьора Ейдриън Броуди , Лара Лието родена е  в Москва, но живее в Монако. Тя привлече вниманието дори на най-висшето арт общество на кинофестивала в Кан с визията си на Малката русалка. Естествено, феновете на Броуди първоначално не харесаха Лара, но след като я откриха в редиците на Instagram, вече я обожават. Ейдриън също, както е видно. Двамата изглеждат много влюбени, въпреки че са заедно от цели 3 години.

Лара Лието и  Ейдриън Броуди