Путин възхитен от свръхтехнологичната, извънземна програма „UFO” на „Большой Московский Цирк”

Путин възхитен от свръхтехнологичната, извънземна програма „UFO” на „Большой Московский Цирк”

Публикувано от:

Президентът на Русия Владимир Путин, присъства на представлението „UFO” на „Большой Московский Цирк” в Москва. Възхитен от зрелищното шоу, с изпълнение на номера на ръба но човешките възможности, Путин поздрави артирстите. В личен разговор с танццьора със специфични потребности, закрил параолимпийските игри в Сочи – Виктор Кочкин, Путин каза „Браво момчета. Никога не се отчайвайте, а вървете само напред без притеснения.”

„Тези негови думи много ни вдъхновиха и се стремим да постигаме повече успехи в живота. Ако човек е достатъчно упорит – може да изуми цялата планета със способностите си”, сподели Виктор Кочкин, след срещата с руския президент.

За двучасовото шоу в България – 5 март., София „ Арена “Армеец” и 8 март, Русе “Булстрад” Арена” от Дубай ще пристигнат три тира с декор и реквизит. Необходими са два дни строеж за техническото изпълнение на грандиозните представления.

Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни, основала “Болшой Московский Цирк”. Наричат себе си “абсолютни лидери” по продажба на билети в Русия, предполагат и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на най-новия спектакъл на “Болшой Московский Цирк” – UFO.