Путин: Внедряването на Крим трябва да бъде реализирано в срок

Всички взети решения по отношение на Крим, трябва да бъдат реализирани в пълния обем и в договорените срокове, заяви руският президент Владимир Путин на заседанието на правителството вчера, съобщи РИА Новости.
На срещата с представителите на федералните окръзи, Путин представи наскоро назначения за специален пратеник Олег Белавенцев.
„Нека пожелаем успех на Олег Евгениевич, защото там има много работа, а често и с извънреден характер. Предстои внедряване на два нови субекта на РФ в правовата и социалната ни система. Предстои решаване на много въпроси относно осигуряването на ръста на пенсиите, заплатите и довеждането им до нивото в Русия, в съответствие на онези графици, които са предложени от правителството на Руската Федерация”, каза Путин.
„Тези действия вече започнаха и вече частично се изпълняват. Но е необходимо всички взети решения, да бъдат реализирани в пълния обем и в посочените срокове”, отбеляза още руският президент.

Напомняме, че на 9 април Владимир Путин проведе заседание на правителството в Ново Огарево, посветено на ситуацията в Украйна.