Протест срещу САЩ , НАТО и ЕС  пред президентството

Протест срещу САЩ , НАТО и ЕС пред президентството

Публикувано от:

Граждани се събраха на мирен протест срещу НАТО пред президентството. Под прозорците на президентската институция хората развяха националния трикольор и издигнаха плакати, с които да изразят позицията си. Редом с българските знамена на протеста високо се издигаше и националното знаме на Русия.

С плакати „Стоп на окупацията. Колониалната администрация и НАТО вън от България! Бъдещето е на суверенните държави” и „Вън на американските бази от България”, недоволните настояват да няма американски бази в България.

протест

Протестът е организиран в социалните мрежи. София, 8 февруари, неделя. Над петстотин души протестираха пред президентството и народното събрание срещу НАТО, ЕС, САЩ. Против американските военни бази, против плановете за команден център на НАТО в София,  против колониалната администрация.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=y_S743PL9Yw[/embedyt]

С едноминутно мълчание хората почетоха паметта на хилядите  невинни жертви,  в резултат на терористичната политика на САЩ, НАТО и ЕС. Присъстващите изразиха своята подкрепа към народа на Донбас, който води героична борба срещу западния фашизъм, в защита на своята свобода и независимост. Протестиращите носеха огромна георгиевска лента, в знак на солидарност с братския народ на Новорусия. Наред с български знамена,  участниците развяваха знамена на суверенни демократични държави,  защитници на световния мир- Русия,  Сирия, Китай,  Бразилия,  ДНР,  ЛНР и др.  А също и знамена на Съветския съюз- символ на Победата над фашизма.
Участниците скандираха :  „НАТО- фашисти, световни терористи“ , „НАТО- вън“ и др. Българските патриоти демонстративно изгориха знамената на САЩ, ЕС и НАТО, като обявиха членството на страната в НАТО и ЕС за незаконно. Защото България е въвлечена в тези организации чрез продажни политици, без провеждане на национален референдум и против волята на народа. А днес чрез тези марионетни структури,  политиците- национални предатели обслужват фашистката политика на САЩ, с което нанасят огромна вреда върху националния интерес и уронват честта и достойнството на българския народ.

протест нато ес

следва: Протест срещу войната, НАТО и американското присъствие в България на 15.02.2015 година (неделя) от 12 часа пред Президентството.

събитие във фейсбук: Протест срещу войната, НАТО и американските бази в България

източник : http://www.freebg.org/?p=200