Пияни украински военни прегазиха деца с танк (ВИДЕО)

Пияни украински военни прегазиха деца с танк (ВИДЕО)

Публикувано от:

Пияни украински бойци прегазиха на пешеходна пътека в Константиновка жена с двете й деца, съобщи ТАСС.

Едно от тях е 8-годишно момиче, което загина на място, а майката с другото дете (бебе в количка) бяха хоспитализирани в болница. Състоянието на пострадалите засега е неизвестно. Местните хора побесняха и в града възникнаха бунтове. Снощи до късно през нощта, разяреният народ на Константиновка е щурмувал всички поделения на Въоръжените сили на Украйна. Някои от казармите бяха опожарени.

Пристигналите на мястото с джип разследващи бяха нападнати и едва успяха да избягат от тълпата. Размириците продължават и в момента.

Както стана ясно, представителите на украинските правоохранителни органи в Константиновка са получили заповед от Киев да стрелят на месо по цивилни.

„Ако някой в Константиновка с оръжие в ръка се обяви против законите на украинската власт, използвайки дадения пътен инцидент за масови стълкновения, то отначало ще бъде даден един предупредителен изстрел, а след това ще се стреля на месо. Ако няма време за предупреждение ще се стреля на месо веднага”, заяви украинският депутат Антон Геращенко. Властите обещаха “най-строги наказания” за виновниците на трагичния инцидент.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=vgd_DagdiIE[/embedyt]