От Русия с любов: Коя е жената до Путин?

На  годишна пресконференция Владимир Путин заяви пред близо 1300 журналисти, че обича и е обичан. Тълкуванието на тези думи бе, че е влюбен. Това се случва почти година, откакто се раздели със съпругата си Людмила. А от днес вече започнаха и въпросите, коя е мистериозната любов на руският президент.

Да се ровиш в личния живот на президента е тема табу в Русия. Когато преди шест години се появи информация свързваща го с Кабаева, той гневно осъди тези, които я тиражираха, като ги обвини в набъркване в личния му живот. На  пресконференцията  журналистите се осмелиха да го попитат дали има време за любов в живота си. Неочаквано, 62-годишния президент отговори: „Да, имам!“. Отричайки, че е „напълно полудял от любов“, разведеният руски лидер обаче разкрива, че просто обича и е обичан, но отказва да разкрие коя е жената на сърцето му.

На пресконференцията, Путин  разказва:

„Мой приятел от Европа ме попита:

– Слушай, има ли любов в живота ти?

– Какво имаш в предвид? – питам аз

– Обичаш ли някого? – настоя той
– Да!
– Слава Богу! – изрече той и надигна чашата си с водка!“

52f0e29e243bd836510652_600_400

 

imagesСайтът Дейли мейл тиражира материал, от който става ясно, че мистериозната персона в живота на Владимир Путин по всяка вероятност е бившата гимнастичка Алина Кабаева. Тя е родена на 12 май 1983 година в Ташкент – руска спортистка по художествена гимнастика, майстор на спорта, общественик.

 

kabaeva-02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Засега Кремъл отказва да коментира личният му живот, нито слуховете за тайната му любов.

Путин заяви, че независимо от всичко с Людмила остават приятели и се виждат често. „Имаме чудесни приятелски отношения, виждаме се често“, обясни още той.Людмила  е и майка на двете му дъщери, които до момента никога никой не е виждал на обществено място.

putin i ludmila

 

 

 

 

Twitt