Международен Мотосъбор „Нощни Вълци“- България

За поредна година от 10 до 12 юли в лесопарк „Хисарлъка“ ще се проведе международният мото събор, организиран от клуб „Нощни вълци“ и община Кюстендил, съобщи за Дарик председателят на Нощни вълци- България Бойчо Лещански.

Официалното откриване ще бъде на 10.07. от 20.00 ч. в близост до бившето оздравително училище“Райна Цанева“. Очакват се участници от Македония, Сърбия, Румъния, Черна гора, Русия и България.

„Надпиване с бира, канадска борба и най-много хора на един мотор са само част от атракциите. На 11 юли- събота програмата е: В 14:23 ч. е старта на обиколката на град Кюстендил , който започва от Хисарлъка. Предвижда се мотористите да поднесат цветя на паметника на Ильо войвода, както и на паметната плоча на загинал техен другар Кольо Главата. Следва атрактивно каране на мотор, скутер, АТВ на площад Велбъжд. Вечерта са предвидени игри – канадска борба, най-добра татуировка, бавно каране на мотор, най-шумен мотор, дърпане на въже (клубно) и др., както и концерт на 5 рок състава, от които два сръбски“, заяви Лещански.

Мотосъбор Кюстендил юли, 2014. „Нощните вълци“поднасат цветя на паметника на Ильо войвода

http://dariknews.bg/