„Новогодишен канибализъм“: в Киев изядоха “руско бебе” (видео)

„Новогодишен канибализъм“: в Киев изядоха “руско бебе” (видео)

Публикувано от:

На 11 януари в YouTube бе пуснато видео със заглавие “Новогодишен украински канибализъм”. На видеото са показани фрагменти от новогодишно празненство в киевското заведение “BarHot”, в което събралите се изядоха “руско бебе”, съобщи lifenews.

Както се разбира от видеото, мероприятието се е състояло на 28 декември в киевското заведение “BarHot”, а основен гост е била руската “правозащитничка” Елена Василиева. Кулминация на празника е торта във вид на бебе, легнало върху руското знаме, както и процедурата по разчленяването на фигурката на бебето. Гостите на мероприятието под весел музикален съпровод си избират парченца от “лакомството” – “а кой иска ръчичката на бебето?”. В края фигурката, символизираща руско бебе, е разрязана и изядена буквално за броени минути.

В новогодишното мероприятие присъстват и бургери, наречени “Дом на профсъюзите” (сградата на Дома на профсъюзите в Одеса на 2 май бе опожарена, в резултат на който пожар там загинаха около 50 проруски активисти и обикновени граждани, скрили се от атакуващите ги десни радикали)./worldtodaybg.com

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=8mufKDf5uIg[/embedyt]