Немцов – една от истините, най-грозната…

Очаквам всенародни празници…

Надявам се никога да не разберем кой го е направил, но ако някога се разбере, трябва да бъде предложен извършителят за „герой на Русия“.

Борис Немцов – беше опозиционер само според класациите на ЦРУ.

Иначе си беше обикновен боклук. По времето на Елцин именно неговите виждания

за икономиката на Русия доведоха до рухването на СССР и пълния разгром на икономиката на Русия.

Най голямото обедняване на руснаците, стопяване на спестяванията им, пълен разгром на промишлеността с обяснението че всичко което им трябва могат да купят на запад

с петрол, разкъсването на икономическите връзки между отделните републики,

въвеждането на либералните модели, появите на финансови пирамиди от типа „МММ“

и ред разнообразни гадости които доведоха страната до тотален срив.

Всичко това е на сметката на този изрод. И в момента когато САЩ и ЕС водят неистова пропагандна война срещу Русия и Путин, този помияр се опитваше да прави нещо като майдан в Москва и на няколко пъти беше засичан да призовава нацисти, фашисти и националисти от Прибалтика и Украйна за помощ в организирането на майданна революция, очевидно не подкрепяна от никой в Русия, спокойно можеше да се очаква, че при всенародна подкрепа вече достигаща до 87% и продължава да расте за Путин

все на някой няма да му издържат нервите и ще го гръмне както правят доблестните защитници на евромайдана в Киев, които пребиваха или просто убиваха политическите си опоненти.

След като за Хунтата е разрешено, защо да не е разрешено и за Русия? Имаше множество факти че Б.Немцов е бил вербуван и от ЦРУ, освен това ръководеше един от центровете на Сорос и получаваше „грантове“ за не известно каква дейност.

Въобще : Мир на праха му и дано гори в ада

и да си купи огнеупорни гащи с парите на Сорос.

Надявам се много скоро и брат му да го последва,

Амин…

…………………………….

Източник: blog.bg