Национален митинг-шествие “България за МИР” – 8.02.2015

Национален митинг-шествие “България за МИР” – 8.02.2015

Публикувано от:

До

Президента на Република България

Министър председателя на Република България

Председателя на Народното събрание на Република България

До

Президентите на държавите от европейски съюз

Президентите на държавите от Евразийски съюз

Президентите на държавите от БРИКС

Президента на Ислямска република Иран

Президента на Сирийска Арабска република

Президента на Република Сърбия

 

ДЕКЛАРАЦИЯ

от

НАЦИОНАЛЕН МИТИНГ-ШЕСТВИЕ в БЪЛГАРИЯ

 

В името на цялото човечество, България и българският народ имаме необходимост от подкрепа и оказване на помощ за спешно излизане от НАТО и изгонване на варварските нато-американски бази от територията на България.

Светът видя как нато-американските войски нападнаха Югославия, разрушиха мостове, болници, детски градини и убиха много мирни хора. Видяхме как бомбардираха Либия, за да им вземат природните ресурси. Свидетели сме как нападнаха Иран чрез ембарго като подготовка за бъдещо военно нападение. Ирак, където избиха над 4 милиона мирни жители и продължават. Нападнаха Сирия  с армия от терористи. Афганистан… Сега Украйна…. Терорът им през последните десетилетия срещу мирните народи на планетата е варварски и демоничен.

Светът е потресен как НАТО обявява президента Башар Асад за престъпник и диктатор, защото защитава суверенитета на Сирия и сирийския народ, а в същото време оказват пълна политическа подкрепа и въоръжават Порошенко и украинската хунта, които убиват деца и мирни граждани в Донбас и Луганск.

Ето това са прословутите евроатлантически „ценности” на НАТО!

Целият свят е обезпокоен от тероризма, който НАТО налага по света. Анализите и дори собствените им признания доказват, че нато-американските военни сили са в основата на тероризма като го създават, финансират, обучават и контролират. Илюзията се разбули и както българският народ, така и много европейски народи разбраха, че НАТО не е военна организация, защитаваща европейските държави, а е терористична военна структура, създадена и командвана от военната машина на САЩ с цел колонизиране на Европа и целия свят.

Последните години САЩ-НАТО се развихриха в застрашителни размери и стана заплаха номер едно за съществуването на планета.

САЩ твърдят, че уж народите сами избирали начина, по който да обезпечат своята безопасност. Но! България е вкарана в НАТО чрез марионетни български правителства, против волята на българския народ, при наличието на много протести и арестите. Т.е. те се явяват окупатори на нашата територия.

Ние не признаваме членството на България в НАТО. Не приемаме присъствието на команден център на НАТО в България. Настояваме спешно за излизане от военния блок  и нато-американските бази да напуснат пределите на България.

Всяка минута е ценна, защото САЩ вече подготвят последния етап към ядрена война срещу Русия, но стоейки от далеч и водейки войната  от териториите на България и Източноевропейските държави, превръщайки в мишена народите на Европа чрез базите и командните центрове.

Българският народ никога не е воювал срещу Русия и няма да воюва!

Призоваваме всички миролюбиви държави да се обединим в Световна организация на миролюбивите нации с цел изобличаване на престъпленията спрямо човечеството на варварската нато – американска организация и нейното разформироване като изключително вредна и опасна за България, Европа и цялата планета.

Обявяваме България за ЗОНА на МИРА!

Ние вярваме, че през XXI век и новото хилядолетие, народите и държавите по света имат сили, средства и лостове да възстановят мира на земята и да наложат  това като норма на поведение за бъдещето.

Гражданска инициатива

„ЗА СУВЕРЕНИТЕТ на БЪЛГАРИЯ и ДЪРЖАВИТЕ по СВѢТА”

Видео и снимки: http://bgzemia.blog.bg/politika/2015/02/08/nacionalen-miting-shestvie-quot-bylgariia-za-mir-quot-8-02-2.1336677