Миро с нов радиосингъл „Има смисъл“

В последните часове на януари Миро сподели новата си песен „Има смисъл“ с почитателите на българската музика. Месец преди това тя беше достъпна само за 100 избрани от артиста личности.

Специално създадена за проекта Антарктида – „Послание на края на света до хората от утрешния свят“, песента „Има смисъл“ е вдъхновена от пътеписа на Людмила Филипова „Пътуване до края на света“. По нейна идея под българския храм „Св. Иван Рилски“ на о-в Ливинстън (база на Българския антарктически институт) навръх Рождество Христово се постави времева капсула за следващите 50 години с послание от днешните хора до хората от утрешния свят.

„Има смисъл“ е създадена за времевата капсула и в този си вариант тя няма да бъде използвана за комерсиални цели. Обмислям да я включа в предстоящия албум „Месия“, но със сигурност ще бъде преработена за тази цел, сподели Миро.

Мисията на българските антарктици ще приключи през март със стъпването и на последната група от тях на родна земя.На 09.03 Людмила Филипова ще събере всички участници в проекта за да отвори тайните врати и координати на едно пътешествие, което започна сега и ще завърши в бъдещето.
„Има смисъл“ е по музика и текст на Миро, аранжиментът е на Светлин Къслев. Китарите в песента изсвириха Пламен Ковачев и Огнян Георгиев jr.

Миро
Има Смисъл
Музика и текст – Мирослав Костадинов – Миро
Аранжимент – Светлин Къслев
Китари – Пламен Ковачев / Огнян Георгиев jr
Тонрежисьор – Димитър Mite Ганчев DigitalPlus
Мастеринг – Dave Kutch
Продуцент – Miro music