Мила Кунис нагруби журналист заради въпрос за Украйна

Мила Кунис е родена в украинския град Черновци и сигурно не й е безразлично какво се случва в момента в бившата й родина. Въпреки това, актрисата категорично отказва да коментира събитията в Украйна и досега нито веднъж не е изразила позицията си по въпроса, въпреки постоянните въпроси от страна на журналисти.

Кунис се дразни от това, че изобщо я питат. Нали самата тя е пристигнала в Щатите още като дете и е прекарала там целия си съзнателен живот като актриса. Скоро дори нервите й не издържаха и тя наруга репортера Стивън Уити, кореспондент на изданието Star-Ledger, по време на интервю по телефона. В крайна сметка, когато интервюто бе публикувано, журналистът нарече беседата с акрисата „странна” и призна, че тя не се е издала от самото начало.

„Интервюто тръгна в странна посока буквално още от първия въпрос, когато я попитах за самочувствието й, което очевидно бе грешка”.

В отговор, възлюбената на Аштън Къчър заяви, че не желае да коментира тази тема за пресата. Тогава Уити в опит  да наклони разговора към Украйна, попитал за детството на Мила, но срещнал яростен отговор:

„В сто интервюта вече разказвах за пристигането ни в Америка, – заявила 30-годишната актриса. – За родителите ми и брат ми, който бе вече на 13, адаптирането в новата страна бе доста по-сложно, отколкото за мен. И аз знам, какъв ще бъде следващият ви въпрос, така че, хайде направо да го пропуснем. Искате да ме питате какво мисля за случващото се в момента в Украйна. Само защото съм живяла там до 7-годишна възраст. Това по никакъв начин не означава, че трябва до края на живота ми да ме свързват с Украйна”.

Mila Kunis arrives at the Los Angeles Premiere Of Sony Pictures Classics' "Third Person"

По-нататък актрисата се опитала да смекчи резкия си тон, като обяснила причината за гнева си – тя просто е смятала, че интервюто ще бъде насочено единствено към нейните кино изяви.

„Най-вероятно, думите ми по повод на Украйна биха попаднали в заглавието. Аз давам интервюто и имам едни представи за него, но очевидно, авторът има други. И често моите интервюта изглеждат по съвсем друг начин и се получават не такива, каквито са били всъщност”,  оплака се актрисата, като добави, че не понася думите й да се изваждат от контекста.

Впрочем, през останалата част от 25–минутното интервю Мила Кунис  продължава да бъде без настроение и да отговаря рязко на въпросите на журналиста. На въпроса, например, защо още от детството е решила да се занимава с актьорско майсторство, Кунис отговори:

„Честно казано, кой може да знае отговора на този въпрос едва на 9 години? Това бе просто забавно. Другите деца тренираха карате, учеха изкуство, играеха гимнастика, а аз ходех на уроци по актьорско майсторство. Това бе просто забавно. И толкова. Не знам, такъв отговор ли искахте да чуете?”, обобщи Кунис.

Pregnant Mila Kunis And Ashton Kutcher Visit With Her Parents

Не хареса на Мила и въпросът дали възнамерява да приключи с комедиите и да премине към по-сериозни драматични роли.

„Мразя, когато ми задават този въпрос. Хората винаги се заблуждават, като мислят, че комедиите са лесни… Аз винаги искам отговор и просто искам да работя с хора, които са по-талантливи от мен. От които мога да науча нещо”, заяви актрисата.

В края на интервюто Уити се извинява пред Мила Кунис за нетактичните въпроси, но в отговор тя определя интервюто като „добро”.

Милена Марковна Кунис, известна като Мила Кунис е американска актриса, родена в Черновци, Украйна в семейство на украински евреи. Родителите й — Марк Кунис (инженер) и Елвира Кунис (учител) — се преселват в Лос Анжелис, когато тя е на седем, заедно с брат й Майк Кунис. Ден след пристигането й в Щатите, Мила е записана в началното училище Роузвуд, при това без да знае нито дума на английски, заради което й е било много трудно да учи.

„Спомените ми за този период са напълно изчезнали и не си спомням нищо. Винаги говоря за това с майка ми и баба ми. Но това е защото аз плачех всеки ден. Не разбирах културата, хората, езика… Първото изречение в есето ми при постъпването в колежа бе „Представете си, че сте глухи и слепи на седем години…” Точно така се чувствах при пристигането ни в Щатите”, разказа актрисата в едно от интервютата.

*EXCLUSIVE* Ashton and Mila feed her cravings with a Frozen Yogurt and a Kiss

Припомняме, че рожбата на Мила и Аштън Къчър трябва да се появи на бял свят съвсем скоро. Актрисата съобщи в телевизионно шоу, че Аштън в момента активно изучава руски език, защото иска да общува с бъдещото им дете на два езика. Звездите искат детето им да израсне в двуезчно семейство и да говори еднакво добре и руски, и английски.