Людмила Ким: Открих лек за четири вида рак

От Оля Ал-Ахмед, „Стандарт“.

Людмила Ким e руска лечителка и екстрасенс. По произход е корейка, родена е през 1941 г. в Гудермес, Чечения. Завършва със златен медал средното си образование и постъпва в Московския химико-технологичен институт „Д. И. Менделеев“. След 3 г. аспирантура защитава успешно докторската си дисертация. Людмила Ким посвещава усилията си на народната медицина, пътува в Азия, Европа, Русия, среща се с именити лечители и знахари. Автор е на 13 книги, някои като – „Лечебна съкровищница“, са преведени и на български.

Ким казва, че природата на коварната болест рак е разнообразна. „Според някои става дума за микроби, а аз вярвам, че е заболяване на обидения човек, който не е простил и това трови кръвта му“, разкрива 74-годишната химичка, която започва да лекува, когато е на 30 г. Ким смята, че всеки може да урочаса – от обикновена злоба. Но особено силно е проклятието на майката.
На въпрос какво прави, че изглежда толкова млада и днес, отговаря: „Старая се да се моля всеки ден. Пия билки – всяка пролет отвара от глухарчета за стомаха и за черния дроб“.

– Людмила, вие сте известна лечителка в Русия, но сте били и много близка с Ванга. Разкажете какво ви свързваше с нея?

– Дългогодишна дружба. С Ванга бяхме изключително близки, но малцина го знаят. Днес повечето приближени до нея парадират с това, бият се в гърдите и дори си позволяват да си измислят изказвания от нейно име. Аз не съм от тези. Много обичах Ванга и с нея ме свърза наистина великолепна и много дълга дружба. Всъщност всичко започна така… Преди много години, когато Ванга приемаше още в малката си къщичка в Петрич, аз й написах писмо за проблема си. Изненадващо получих отговор и покана да я посетя. Така и сторих. Помогна ми Олга Гарванска, дъщеря на командир на партизански отряд, освободил София – баща й беше в Политбюро. Тя пък работеше в „Аерофлот“. С Ванга се сближихме и почувствахме една друга веднага. Знаете, че тя и гонеше хора, не приемаше тези, които идваха при нея негативно настроени и невярващи. Ванга чувстваше хората и аурата около тях, четеше им мислите, знаеше всичко. Явно ме е почувствала и е усетила какво ми е на душата и колко голям ми е проблемът, затова станахме толкова близки. Ванга е моята духовна майка!

Да ви призная, отначало малко ме беше страх от нея. Първо, защото до мен беше изключително известна жена, почитана от всички – и в България, и в Русия. Другата причина – тя излъчваше невероятна енергия. Може би не всеки можеше да почувства излъчването й, но аз го усещах с тялото си и с душата си! Сила, просто сила, която ме зареждаше. Различни бяха нюансите на усещанията ми към нея: уважение, любов, респект, страх, смиреност, мощ… Но най-вече това, което би могло да обедини всички чувства, бе голямата ми надежда. Точната дума, отъждествяваща Ванга, бе – надежда! Тя бе единствена, която можеше да ми даде отговор на въпроса за моето дете. Аз имам болен син. И получих отговор защо синът ми е с недъг. Тя много ми помогна, лекува го, но не успя да доведе нещата до край. Поне разбрах къде е причината. За мен тя е най-близкият човек, когото съм имала някога!

– Затова ли Ванга присъства навсякъде в кабинета ви?

– Защото ме зарежда с положителна енергия от Космоса и ме закриля. Зарежда и моите пациенти и също ги закриля отгоре. Тя е тук. Лично аз усещам присъствието й. Ванга често ме посещава насън и ми казва какво да правя. Съветва ме. Много е силна духовната ни връзка. Винаги е била, но напоследък е особено силна. Когато не зная как да лекувам определена болест, тя ми подсказва от отвъдното. Получавам видения с нея. След като изпълня това, което ми подскаже, нещата потръгват и аз се справям с лечението. Ванга е моят пътеводител, моята светлина, моята духовна майка.

– Вие като каква я приемате, като ясновидка или като лечителка?

– Ванга е явление. За мен Ванга е мъченица, живяла на Земята. Светица! Не ме интересува какво говорят и пишат за нея. Сега на онзи свят, в другото измерение, тя другарува със света Петка и с нашата Матрона Московска

Те са заедно. Тя е закрилница на всички скърбящи радости. Абсолютно съм сигурна, че тези три светици са заедно в отвъдното. Душата на Ванга взе св. Георги Победоносец. Дойде на бял кон в червена мантия и я взе. Виждам ги тези неща, знам ги… Ето, вижте как свети в момента иконата на св. Петка! (б.а. обърнах се към иконата в кабинета на Людмила, която наистина излъчваше необикновена светлина)

– Сбъдват ли се предсказанията на Ванга?

– Абсолютно всички! А тези, които все още не са, просто не им е дошло времето, но и те ще се сбъднат. Има много предсказания, които хората не са разтълкували правилно. Те са се сбъднали, просто човечеството не ги е забелязало. В своето невежество и безверие хората много неща не виждат или не искат да видят и разберат.

– Вярно ли е, че Ванга е имала предсказание за Сирия?

– Да, вярно е. Но тя не казваше директно предсказанията, а иносказателно. Трябва висок интелект или разбиране, за да бъдат правилно разтълкувани нейните видения. Ванга винаги говореше с огромна любов за Русия. Казваше на всички българи: „Дръжте се за Русия!“. За Сирия говореше с жалост, скръб и умиление. Не помня точно как звучеше предсказанието й. Мисля, че беше казала:

Горката Сирия, камък върху камък няма да остане!

– Какво конкретно направи Ванга за вас?

– Синът ми Алек е много болен, аутист. Виновен за болестта му е прапрадядото на мъжа ми, воювал на страната на холандците в Индонезия. Убил е случайно дете и майката е проклела целия му род. Аутизмът може да се лекува. За тази цел има молитви. Вярвам в това. Зависи от волята и енергията на човека. Добрата дума я обичат и котките. Веднъж, когато бях при Ванга, дойде младо момиче, което беше инвалид. Бяха й сложили някаква погрешна инжекция и девойчето се парализирало, не си чувстваше долните крайници, пълзеше. Ванга й предрече, че не само ще живее, но и ще проходи. При следващото си посещение срещнах същото момиче, което беше дошло да благодари на пророчицата. Ходеше, оздравя.

– Кой от известните руснаци посещаваше Ванга?

– Мисля, че по онова време нямаше политик или човек на изкуството, който да не я навещаваше. Известната наша актриса Алла Димитрова, самият Тихонов, писателят Леонид Леонов. Тя дори му викаше на галено „моят Льоня“. Беше предсказала, че като си отиде Леонов, след 2 г. тя ще го последва. Точно така и стана. Той почина на 8 август 1994, а тя на 11 август 1996 г. Знам, че и Леонид Брежнев я посещаваше неведнъж. Тя предсказваше с точност датите. Знаеше кой кога ще умре, но не казваше на хората в очите. Веднъж изгони Брежнев. Идва държавният глава на Съветския съюз при нея и надменно и казва: „Знаеш ли аз кой съм?!“. Ванга му отвърнала: „Да, знам. Ти си голям началник. Но се приготви, че скоро ще се свиеш до черупката на орех“. Така и стана.

– Знам, че вие също имате способности да виждате бъдещето, да премахвате нечистите сили и негативното влияние. Как се самоопределяте, като лечителка или като ясновидка?

– Определено се смятам за лечителка. Дори по-скоро – лекарка. При нас така викат на народните лечители билкари, и онези, които се занимават с алтернативна медицина. Постиженията на съвременната медицина невинаги са достатъчни в борбата с болестите. През последните години все повече надежди се възлагат на алтернативните методи, но малцина са посветените в скритите възможности на природата. В основата на моите методи за лечение стои китайската медицина плюс добрите ми познания за билките. Не знам защо хората не се доверяват на билколечението, което всъщност е в основата на химията и на обикновените лекарства. Много пъти съм идвала в България. С години съм изучавала билките, които растат на българска земя. Техните свойства са наистина чудодейни, повярвайте ми. Към всичко изброено дотук прилагам и методите на Ванга, които ми е предала. Много важно е да се правят дихателни упражнения и то продължително и многократно. Гледайте си и в чинията какво ядете. Препоръчвам още занятията с йога. Искам да посъветвам читателите на „Стандарт“ да пият по-малко кафе. Прекомерната му употреба премахва калия от бъбреците, на негово място се образуват тежки метали, които много вредят и са причина за образуване на камъни. Българите имат много проблеми с бъбреците.

– Как поставяте диагнозата? Как лекувате?

– Усещам и виждам. Виждам вътре в тялото и в душата. Ако хората не ми вярват, отиват на медицинска диагностика и след като се потвърдят думите ми, остават изумени. Аз не отричам оперативната намеса, когато е наистина необходима. Има случаи, когато не може или вече е късно да се помогне на човек. Само операцията може да бъде правилното решение. При огнестрелна рана, например, естествено, че е необходима. Как иначе ще извадиш куршума? При остра необходимост, например, да се предотврати спукване на апендицита, естествено, че трябва да се вземе в ръка скалпела. Народните методи са консервативни, те изискват много повече време. Но често, когато болестта се открива в ранен стадий, може да се помогне. В кабинетите аз прилагам китайска акупунктура и иглотерапия в комбинация с билки и дихателна гимнастика. Трябва много точно всичко да се изпълнява, за да има ефект.

– Кое е най-голямото ви постижение в лечението?

– Цял живот исках да разкрия лечението на рака. Това бе първостепенната задача, която си бях поставила. Ракът е една от болестите на нашата ера, които се смятат за неизлечими. Но всъщност може да бъде излекуван – ако се хване навреме и ако Господ ти е отредил по-нататъшен житейски път. Всевишният дава болестите, за да ни научи на нещо, за да си направим съответните изводи. За да боледува човек, значи нещо не е направил както трябва в живота си. Ето, моят син в момента изкупва вината на прапрадядо си. Алек е седмо поколение. На седмото поколение се изчистват проклятията и кармичните плащания. С болестите Бог ни предоставя възможност да се поправим. Но хората не разбират тази възможност и тълкуват заболяванията си по напълно погрешен начин. Затова трябва да вярват и да се молят на Бога. Винаги преди всичко да му благодарят, сетне да го помолят за прошка и най-накрая – за изцеление. Молете се!

Аз например виждам рака на млечната жлеза. Виждам, когато гърдата иска да се разболее, още преди да е станало късно. В ранния стадий предписвам билки, които могат да разсеят и стопят тумора. Използвам „змийско мляко“. Имам специален начин, по който давам тази билка в комбинация с други неща, и така успявам да предотвратя болестта. Не мога все още да лекувам рака на костите. Винаги съм честна с пациентите си, които са онкоболни. Преценявам дали може да им се помогне, или са дошли при мен твърде късно. Лекувала съм рак на стомаха, на кръвта, на гърдата и на простатата. Лекувам всички видове безплодие успешно! Причините за него са няколко: детска матка, изкривяване на шийката на матка, помятане и слаби сперматозоиди при мъжете. Мъжкото безплодие често е свързано или с травми в детството, или сега от различни добавки, които пият момчетата и си увреждат черния дроб. А той действа пряко на сперматозоидите. За черен дроб яжте глухарчета и моркови. Не се бойте да хапвате истинските вместо съвременния вариант – рукола, те са още по полезни. Руколата е горчивият афродизиак, зеленчук с уникални хранителни и здравословни качества. За бавни сперматозоиди момчетата, и особено спортистите, да ядат сини сливи.

Други заболявания като миома на матката или видовете дископатии и дискови хернии за мен изобщо не е проблем да излекувам. Виждам дали Господ му е отредил на човек да поживее още. Ако пътят му е тъмен и е до тук, дори и не започвам лечение, защото не мога да лъжа хората и да давам неоправдани надежди. Ако на човек му е писано да живее, ще оздравее, дори да е болен от рак, ако не – може да си умре и от грип.

– Какво ще кажете за Джуна? Бихте ли се сравнили с нея?

– Ванга винаги ме молеше да предавам поздрави на Джуна и ме сравняваше с нея. Но аз напълно отричам да имам нещо общо. Първо, ние сме от две абсолютно различни раси. Доколкото знам, тя е била комерсиална и е работила за много пари. Аз искам да помагам на хората. Знам за една не много благоприятна статистика, не знам доколко е вярна, но съм чувала, че когото Джуна е лекувала, след 1 г. умирал. За мен тя беше неграмотна от медицинска гледна точка. Справяла се е с по-леки заболявания, но не и със сложни и сериозни. Джуна далеч не беше Распутин, който единствен бе способен да спре кръвотечението при несъсирване на кръвта. Никой не е могъл да помогне на младия принц освен него и това е исторически факт. В царския двор Распутин е бил желан и обичан поради тази си дарба. Джуна също си има своите фенове и поклонници. Това, което казвам, е личното ми мнение.

– Вярвате ли в магиите?

Да, магиите съществуват. Но под магия може да се подразбира и всяка болест. Това е философско понятие. На руски думата е „порча“, което също така означава нещо развалено. При хората, за съжаление, магиите съществуват. Има много лоши хора на тази Земя, които упражняват силно негативно влияние върху другите с цел да им навредят. Това е магията. Както и „духовният вампиризъм“ е напълно обосновано явление. Старите хора, например, по неволя стават „душевни вампири“. Имат нужда от чуждата енергия, за да удължат дните си. И я пият от обкръжаващите ги.

– Какво ще посъветвате читателите на „Стандарт“, за да се опазят от лошите влияния и болести?

– Най-напред ще посъветвам вашите читатели да се молят на Бог. Не преставайте да го правите – и в добрите, и в лошите си мигове. Не се молете само за себе си. А за страната, за народа си, дори за управниците. Защо хората се молят само когато им е зле? В България църквите са почти празни, хората не са силно вярващи. Ето, и при Ванга никой не я търсеше от радост, а само за проблеми. Само местните, спомням си, идваха при нея и й носеха например риба в знак на благодарност. Оплакваше ми се, че много малко хора се сещат да я попитат как се чувства. Не се сещайте за Бог само при проблеми, а непрекъснато. Друго нещо, което ще посъветвам българите – бъдете търпеливи! Вярата и търпението, а не оплакването ще ви помогнат. Това е мотото на православието и трябва да се придържаме към него. Хората трябва да четат „Отче наш“ и „Радуйся Благодатна Марийо“ непрекъснато. Бъдете благодарни. Господ праща такива болести като СПИН или ебола, като не ни показва все още пътя към тяхното лекуване. Това е наказание на човечеството за греховете, също като Содом и Гомор. Радвайте се на красотата около вас. Ванга, например, разговаряше с цветята, с животинките. Серафим Саровски е казвал: „Ако мислите само негативно и лошо, то вие го привличате. Мислете само за хубави неща!“. Защото човешката мисъл е материална. Не винете другите за живота си и проблемите. Това, което ви се случва, е бумеранг на вашите мисли. Прощавайте, обидените хора се разболяват. Скъпи българи, мислете позитивно, вярвайте и се молете!