Любимците на децата от цял свят Mаша и Мечока отново гостуват на българските деца

След невероятния интерес към представлението Маша и Мечока: „Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи, трупата от Русия ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език и представена на сцената на градовете:

София 22 април – зала 1 на НДК ,

Пловдив – 23 април – Дом на културата „Борис Христов“,

Ст. Загора – 24 април – Държавна опера,

Бургас – 25 април,

Държавна опера,

Добрич – 26 април – Драматичен театър „Йордан Йовков“,

Русе – 27 април „Доходно здание“

Варна, 28 април – Фестивален и конгресен център.

Bocka-Bul-A2

Постановката е създадена на база уникалния детски анимационен сериал“Маша и Мечока“, подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целият свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.

„ Бъчва с мед“ е най-новата постановка, и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел – Мечока Миша, който се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.

Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.
Малките и големи зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант обожаващ мед и е готов да го похапва, както му се услажда с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки, а любвеобилната и енергична Маша е подготвила поредните си изненади за родната публика.