Льо Пен: Европейският съюз умира

Льо Пен: Европейският съюз умира

Публикувано от:

Европейският съюз е заплашен от предстоящо изчезване, смята френският кандидат за президент Марин Льо Пен, пише Reuters и economic.bg

“Европейският съюз ще умре, защото хората не искат повече  неговото съществуване. Амбициозните и хегемонни империи са обречени на унищожение, “- каза Льо Пен по време на среща с привържениците си.

Кандидатът за президент във Франция е уверена, че “е дошло време да победи глобалистите”. В същото време Льо Пен добави, че би искала да замени ЕС с “другата Европа”, която се нарича “Европа за хората”, основана на свободно сътрудничество между страните.

Льо Пен нееднократно е заявявала, че се надява на балансиране на отношенията на Франция с Русия и САЩ.

На митинга Льо Пен разказа за срещата си с Владимир Путин, а при споменаването на името му присъстващите реагираха с продължителни аплодисменти, пише Взгляд

“Демократичното въстание на народите вече започна: в САЩ, Великобритания, Италия, Индия – по целия свят патриотите заговориха на един език. Това е голямо планетарно движение, приканващо народите към гордост, самоуважение, баланс на интересите, здрав разум, уважение на свободите и сътрудничество”, заключи Льо Пен.