“Лудогорец” уреди контрола с шампиона на Русия в Австрия

“Лудогорец” уреди контрола с шампиона на Русия в Австрия

Публикувано от:

“Лудогорец” ще играе контрола с новия шампион на Русия – “Зенит”, по време на лагера си в Австрия. Новината съобщи треньорът на тима от Разград Георги Дерменджиев, като уточни, че вече има подписан договор за мача. Той допълни, че вече е изготвена и програмата за лятната подготовка на “Лудогорец”, като тимът ще започне по традиция с лагер в Смолян. За останалите съперници, с които ще се играят проверки, наставникът уточни, че са “прекалено добри”, без да споменава имена.

“Лудогорец” вече започна работа и по селекцията за следващия сезон, като сред набелязаните е нападателят на “Ботев” (Пд) Цветелин Чунчуков, пише в. Сега

Възможно е разградчани да се разделят и с още футболисти от сегашния отбор освен с Роман Безяк. Според италиански медии защитникът Георги Терзиев е бил наблюдаван от пратеник на “Интер” при загубата с 2:4 от “Литекс”. Към Терзиев през зимната пауза имаше силен интерес от “Лацио”. В същото време обаче испанецът Даниел Абало и португалецът Фабио Ешпиньо може и да останат в “Лудогорец”, макар да се считаше, че ще напуснат като свободни агенти.