Легендата на българската гимнастика Йордан Йовчев открива леденото шоу “ Кармен“ през април

По малко от месец ни дели от грандиозния спектакъл „Кармен на лед“ в зала Арена Армеец, а еуфорията нараства допълнително заради участието на легендата на българската спортна гимнастика, състезателя в 6 олимпиади, Йордан Йовчев. Той се ангажира лично да открие Леденото шоу и ще се качи за първи път в живота си на кънки, като мотива за това е възможността да  си партнира с  очарователната  Албена Денкова.NNV_1714

 A какво са ни подготвили двамата, остава загадка… до 1 април.

Специално за българската публика и вдъхновен от зрелищното представление, което имаше възможност да наблюдава неколкократно по лична покана на режисьора Иля Авербух, Йовчев започна активна ежедневна подготовка за участието си в София и дори получи предложение от няколко столични клуба да продължи кариерата си и като фигурист.

Шоуто на лед е интерпретация на класическата история за „Кармен“, носеща съвременен дух и с преобладаващи предимно положителни емоции. Трупата на режисьора Иля Авербух стартира преди 2 г. в Сочи и оттогава има над 200 спектакъла. Тя е без аналог в света, единствена от този род, в чийто звезден състав са световните имена от фигурното пързаляне, обединени в един тандем.

На живо „Кармен на лед“ е „ Огън над леда“-  невероятно съчетание от декори, много пиротехника и  специални ефекти,  хореография, виртуозни фигуристи, музиканти и селекция от световни звезди. Нашата  двукратна световна шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова ще бъде една от ключовите фигури в него.

Билети все още могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и партньорските вериги.