Котленец иска да дари имота си на Русия за военна база

Котленец иска да дари имота си на Русия за военна база

Публикувано от:

Русофилът заби на покрива си Руското знаме

За руска военна база, построена в земите на своето имение, помечта заклетият русофил от Котел – Другаря Събев. В деня на военния парад по случай 9-ти май, Събев демонстративно издигна руското знаме на покрива си и обяви ливадите на бащината си земя за руски военен полигон, който трябва да противостои на вече действащата на територията на община Котел база на НАТО „Ново село“. „Тук ще бъде руската база, която ще се казва „Двата кестена“. Ще бъде толкова голяма, колкото е базата в Ново село, за да има териториално равенство. Тогава ще видим кой каква техника ще наблъска тука!”.

Пред KOTELNEWS другаря Събев заклейми всички които са против Русия: „Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия“. Екзалтиран от военните маршове, звучащи на Червения площад, Събев с ирония бичува настоящата българска армия сравнявайки я с „…една шепа бълхи, хапеща руската мечка. Боже, боже!“. При марша на първия батальон Другаря вдигна и тост: “Пия за здравето на българската армия. Дано не ходи към Русия, защото е за нейно добро. Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките… Всички ще избягат. И музикантите могат да се опълчат на българската армия”. Застанал прав пред телевизора, захранен от генератор и свързан пряко със руски сателит, Събев атакува и световните лидери и политици, неуважили юбилейния парад: „Всички лидери са там! Няма ги само аутсайдерите. Ние знаем кои са и няма защо да казвам имената им. Сега си мисля, че тези, които ще отидат да се бият срещу Русия, няма да могат да гледат другите паради, които аз ще наблюдавам“.

За капак на всичко другаря от Котел въздигна над всички Владимир Путин: „Путин е президент на президентите от целия свят! Обама е едно нищо пред него. За мен Путин е точен, умен и т.н. Нямам думи, с които да окачествя неговото високо качество. Ако не той, а Жириновски е президент на Русия, войната е готова и Америка няма да я има. Путин е най-хуманният сред хуманните президенти. Всичко хубаво е червено – червено вино, Червена армия, ЦСКА, кръвта е червена. Гледам, че рублата става все по-силна. Китай също ще помогне много на Русия. С този азиатски съюз Америка си заминава, тя е пътник и ще се сгромоляса изведнъж. Ще се чудят какви мръсотии да направят из целия свят, за да могат да смучат и крадат като жандарми“.

Защо котленецът Съби Събев гледа само руска телевизия и каква е причината да изпада в крайности, когато някой злослови срещу Русия: четете и гледайте в специалното интервю за KOTELNEWS.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=IJtT7QwhWhk[/embedyt]

– Г-н Събев, вярно ли е, че местността в която се намираме е руска губерния? Нали това е ваша земя?

– Аз ще подаря тази земя на руското посолство.

– Това са силни думи. Готови ли сте да заявите това пред нотариус?

– Да! Подарявам земята си, без да ми мигне окото!

– Вие сте споменавали за тази ваша идея, още когато се заговори, че до Котел ще има американска база.

– Тук ще бъде руската база, която може да се казва „Двата кестена”.

– Колко декара ще дарите на Русия, за да може да си построи своя военна база?

– Ще бъдат толкова, колкото е базата в Ново село, за да има териториално равенство. Тогава ще видим кой каква техника ще наблъска тука!

– Но тук дори телефоните нямат обхват!

– Това не е вярно. Аз си говоря оттук с целия свят!

– Защо сте си сложили руското, а не българското знаме?

– Знамето е такова, каквото аз искам да си сложа. Някой казва ли нещо на ония, които са си сложили в колите американското знаме? Никой не им казва нищо. На мен ми харесва това знаме. То владее света и ще продължава да го прави! Аз съм служил в българската армия, когато бяхме в СИВ и Варшавския договор. Тогава ние се клехме във вярност на Русия и Съветския съюз. Аз продължавам с моята клетва и да си подкрепям Русия. Сега чувам, че българската армия щяла да обявява война на Русия…Една шепа войници ще отиде срещу тази държава! Това е все едно разни бълхи да отидат да хапят руснака. Той ще ги напръска със спрей и няма да остане никаква българска армия. Само войниците от един от петте града, в които се провежда парад, да дойдат тук, няма да остане никаква България.

– Какво чувствате, докато гледате парада на руската армия?

– Ето ги и камбаните. Чувам най-хубавия звук. Това е истината! Тези, които са чели и учили история, трябва да си припомнят стихотворението и да знаят, че „Като Русия няма втора, тъй велика на света!”

– Останало ли е нещо българско във вас?

– Името ми. Казвам се Съби, което означава събирателно. Аз не се казвам като бившия министър на отбраната Свинаров, нито Овчаров. Ей тия руски ботуши ще смачкат джуджето. На джуджето му трябва само един ботуш в главата! Знаете ли защо нашият и американският президент не са отишли на парада? Те говорят срещу Русия и сигурно имат повдигнато обвинение. Не отиват, за да не ги арестуват, страх ги е. Меркел ще отиде, което означава, че е по-честна от тия двамата. Америка не смее да шава, не смее да мърда. Къде може да отиде? Къде?

– Посещавал ли сте Червения площад?

– Не съм го посещавал, но сега все едно душата ми е там. Американската армия никога не може да има такъв стил. Никога! Като са толкова силни западните държави защо не нападнат Русия. Нека го направят за 10-15 дена и да я унищожат! Стиска ли им? Нашите изкараха един хеликоптер и се хвалят, че сме имали голяма войска.

– Сравнявате армията ни с бълха…

– Една шепа бълхи ще отиде да хапе руската мечка. Боже, боже!

– Да разбирам, че гледате на българската армия като на някакъв паразит?

– Тя се превърна във всичко отрицателно за което си помислите. Имаме ли армия, която да е завоювала нещо? Сега се топорим на Русия. Само вижте колко части ще поздрави главнокомандващият парада. Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия.

– От колко време се подготвяте за посрещането на 9-ти май?

– Идеята винаги е била, че трябва да гледаме парада.

– Донесли сте си агрегат, сателитни чинии, телевизор…

– Всичко е изпратено от руското посолство. Имам връзка с тях и затова не ми дреме от никой. Аз гледам само руска телевизия. Не гледам българската, защото предава само лъжи и клевети. Едно нещо се повтаря по двадесет пъти. Защо не говорят за тези, които ще воюват против Русия?

– Изразихте възмущение за новите около Назърбаев.

– По нашата телевизията съобщиха, че нямало да присъства, а Путин лично го посрещна и му честити президентството. Той спечели изборите с 97%. Това е голяма работа. Рейтингът му в Казахстан е по-висок, отколкото този на Путин в Русия.

– Путин ли е вашият президент?

– Путин е президент на президентите от целия свят! Обама е едно нищо пред него. За мен Путин е точен, умен и т.н. Нямам думи, с които да окачествя неговото високо качество. Ако не той, а Жириновски е президент на Русия, войната е готова и Америка няма да я има. Путин е най-хуманният сред хуманните президенти. Всичко хубаво е червено – червено вино, Червена армия, ЦСКА, кръвта е червена.

– БСП хубаво ли е?

– Не е. БКП е хубаво.

– За какво вдигате наздравица на този ден?

– Пия за здравето на българската армия. Дано не ходи към Русия, защото е за нейно добро. Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Жириновски каза,че някои от войниците на Наполеон и Хитлер са се завърнали, но сега който влезе в Русия, няма да се завърне. Никой не слуша Жириновски и не им идва на акъла какво ги чака там! Напред за социализма и комунизма! Велика Русия!

– Къде бяхте, когато предаваха парада на 6-ти май?

– Какво са предавали на 6-ти май? Изобщо не знаех, че е имало парад. Сегашното не е парад, а подигравка. Преди имаше паради, когато аз служех. Изкарвали са ме от строя, за да показвам как се марширува. Правех го като тези, които сега са на Червения площад. Бях пъргав и точен.

– В едно друго интервю бяхте казали, че Путин е богатир.

– Да, така бях казал. Путин е най-великият руски богатир. Някои ме питат какво означава това. Това е като нашия Крали Марко, като рицарите. Руските богатири яздят големи коне, имат големи боздугани и мечове. Богатирът е непобедим.

– Какво може да се наблюдава на този парад?

– Ще видим това, от което треперят на Запад и това, което ние нямаме.

– Как ще коментирате отсъствието на световни лидери от това събитие?

– Кои световни лидери отсъстват? Всички лидери са там! Няма ги само аутсайдерите. Ние знаем кои са и няма защо да казвам имената им. Сега си мисля, че тези, които ще отидат да се бият срещу Русия, няма да могат да гледат другите паради, които аз ще наблюдавам. Тия хора догодина няма да имат възможността на гледат парада.

– Това звучи като някаква клетва!

– Това е мое предположение и то е точно. Аз ги знам тия работи. Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките… Всички ще избягат. И музикантите могат да се опълчат на българската армия.

– Тези дни следите и се вълнувате от дебатите около признаването на арменския геноцид.

– Цял свят признава този геноцид, само Турция не го прави и де факто българското правителство.

– Употребиха израза масово изтребление, вместо геноцид.

– Няма значение какво казват, защото всичко се знае. Някои представители на БСП гласуваха в полза на герберите, за да не се признае арменският геноцид. За тях няма прошка. Никога няма да гласувам за хора, които са били против Русия. В момента само ПП АТАКА държи истински за Русия, но на депутатите не бива да се вярва много. Ако продължава така, бих гласувал за ПП АТАКА, защото без Русия и Европа е нищо. 43% от всички богатства на Земята са там. Какво могат да ѝ направят? Разните фирми ще умрат от глад. Сега правителствата на Франция, Чехия, Словения и Унгария не искат да има ембарго, защото само губят от него. Всички губят от това, но Русия в по-малка степен, защото тя има откъде да си оправи положението. Гледам, че рублата става все по-силна. Китай също ще помогне много на Русия. С този азиатски съюз Америка си заминава, тя е пътник и ще се сгромоляса изведнъж. Ще се чудят какви мръсотии да направят из целия свят, за да могат да смучат и крадат като жандарми. Като са толкова силни защо не отидат на Червения площад? Нека кацнат там! Аман им на фантазията, ако го направят. Дори няма смисъл да говоря за руското оръжие!

– До каква степен сме заплашени от Трета световна война?

– Светът не е заплашен по никакъв начин, защото САЩ и другите страни, които имат ядрено оръжие, няма да посмеят да мръднат. Ако някои направи крачка, няма да има връщане назад. Русия ще ги тепа до дупка. Затова тези страни искат икономически и политически мръсотийки и мижатурски истории да правят. Казват „Аз няма да отида на парада в Москва”. Какво от това? Той няма да не се проведе, поради това, че българският президен- Малкия Мук не е отишъл. На руснаците не им дреме, че Малкия Мук го няма на парада. Същото важи и за американското джипси.

– Откъде идва тази ненавист към Запада и САЩ? Идеологическата пропаганда ли е преформатирала съзнанието Ви?

– Сега дават американски филми за ветерани от Виетнам. Какви ветерани, какво правят те във Виетнам? Ходиха във Виетнам, в Камбоджа, Лаос и къде ли не. Сега дойдоха и тук. Сигурно ще има нови филми за ветерани от България. Какво ще правят тук? Само ще серат в Ново село. Затова ме е яд на американците!

– Не отговорихте откъде идва тази ненавист към САЩ.

– Казах ви. В кои държави не са ходили да плячкосват?

– Руската армия също е наричана завоевателна.

– Да си видял руски войник тук? Аз не съм виждал. Даже не мога да си купя една униформа, че веднъж да се облека като руснак. Американски униформи има колкото искаш. Защо американците не направиха парад, когато се върнаха от Персийския залив? Нали съм ги гледал по телевизията как се движат по тяхното ларго в един разпасан строй. Това не е армия! Вижте руснаците как са обръснати, нагласени и настанени!

– Защо все още не сте осъществили мечтата си да гледате на живо парад на Червения площад?

– Мога да отида когато си поискам. Не съм го направил от икономическа гледна точка. Както казваше другарят Живков, все парите не стигат. Той лично ми е казвал един виц. Направили го били интелектуалец, защото пиел кафето без захар. Питах го защо го пие така, а той отговори, че няма пари за захар. Сега си мисля колко истински русофили има в Котел.

– Колко са русофилите в Котел?

– Аз, Щилянов, Шиваров и може да има няколко младежи.

– Кога руснаците отново ще дойдат в Котел? Кога се е случило това последно?

– Няма нужда да идват. Има мемориална плоча на братовчед на Пушкин, който е идвал в града. Намира се на стената на старата килимарница, но няма кой да я види. Малко истински котленци останахме, след като има само косори, селяни и горяни, дето са раждани по горите. На тях не им идват на акъла такива работи. Нашите котленски съграждани от реката нагоре не са роми, а арменци… Ето затова никой не чете какво пише.

– Според Вас, какво ще се случи с „душманите” на Русия?

– Очаква ги сатър. Когато руснаците си запалят военните машини сутринта, ще си ги угасят вечерта във всички европейски столици.

– Как може да се възхищавате на техника, която предизвиква смърт?

– Не е ли смърт, когато американците говорят за своите F-15, F-17, F-18? Това не е ли смърт? Какво правиха тия миротворци във Виетнам, Лаос и Камбоджа? Сега щели да дават пари на опозицията на Башар Асад, за да се бие срещу Ислямска държава. Те направиха Арабската пролет, но стигнаха до Сирия и сега се чудят какво да предприемат. Бежанците, които идват от Африка, също са благодарение на американската простотия и мръсотия, която ги накара да правят такива неща. Затова сега ние ще плащаме на бежанци и пришълци.

– Защо някои определят руската армия като „пияна орда”?

– Може да е пияна орда, но не е наркоманска орда. Едно е да пиеш по едно питие, а съвсем друго да смъркаш и да не знаеш къде отиваш, както правят американците.

– Нека повторим за читателите откъде гледате парада по случай 70-години от победата над фашистка Германия.

– Намираме се в местността Кестените, която предстои да стане руски полигон. Бих отстъпил тази земя безвъзмездно, само за да се настанят руснаци. Може и пионерчета да дойдат, както е на Камчия.

– Повторете отново колко декара земя ще дарите на Русия?

– Ще бъде колкото е тази на Ново село, за да има териториално равенство.

Източник: http://kotelnews.com/