Кобрата: Долните номера на Кличко тепърва започват!

На своята страница във Фейсбук, Кубрат Пулев даде обяснение за решението си да не присъства на официалната пресконференция преди двубоя му срещу Владимир Кличко.

Въпросната среща с медиите трябваше да започне в 15 часа българско време, но от мениджърската агенция на Кличко, която организира двубоя, не са допуснали хората от екипа на Пулев, промоутърите, мениджърите и хората от администрацията на тима на българина Зауерланд, заявявайки, че могат да присъстват само трима души.

Според Кобрата, това е част от долните номера на световния шампион. Всички журналисти дойдоха при нас навън за интервюта“ , заяви Кубрат Пулев в телефонно интервю и добави , че няма да влезе на пресконференцията без шефа на промоутърската му компания. „Това не отива на световен шампион на четири федерации с толкова голям опит и с такова име. Не му отива това държание.“

„Искат да ни притиснат по всякакъв възможен начин да ни е некомфортно. Една психологическа игра, за която те изобщо нямат представа, че аз съм толкова добре подготвен. Все пак съм от България“, допълни Кобрата.

/gong.bg/

error: Съдържанието ни е авторско!