Кличко съди Пулев

„Вината си е моя, че не победих Кличко. Още дълго време ще си правим разбора за този мач! Сгреших! Не бях на необходимото ниво в защитен план. Изобщо не можах да покажа, това което бяхме тренирали и за което бях подготвен. Не можах да покажа най-добрата си игра, каза Кубрат Пулев на първата си пресконференция у нас след двубоя му срещу украинеца Владимир Кличко.

„На Кличко също му беше тежко! Аз съм доста неудобен противник! Основната ми грешка ,че пропуснах това ляво кроше и то не 1 път! Той бие перфектно лявото кроше! Моят тим бе наясно, че той не атакува с много удари и комбинации. Използва само 3! Ляв, прав! Ляв, десен и ляво кроше. Не му трябва нищо повече“, коментира срещата Кобрата.

Той отново благодари на феновете за подкрепата, която са му оказали.

Кубрат Пулев обяви, че компанията на украинеца К2 води дело срещу него.

В момента ме съдят, заради думите ми, че той взима допинг, каза Кобрата. Мен ме скъсаха от проверки – в България, в Германия, през два дни. Дори на летището ми звъняха за проверка за допинг, допълни той.

„Всичките ми молитви той да се подложи на тест останаха на вятъра. За това той няма как да получи моето уважение. Делото може би ще отиде на никъде, защото аз казвам истината. Няма за какво да ме съди, но нека да пробва. Ще се съдим. Делото стартира още преди мача и аз сега не мога да говоря за Кличко и допинг“, обясни Пулев.

Кубрат бе категоричен, че тепърва ще мисли за своето развитие в бъдеще и това дали да има нов треньор. „Все още се възстановявам, е, не съм в болница, както твърдят някои. Почивам си, нужно ми е време за близките. Цяла година тренирах за този мач и нямах никакво свободно време. Бъдещето ще покаже за новия треньор и накъде ще тръгнат нещата“, коментира той.

„Ще се срещнем скоро време, за да обсъждаме. Кубрат има време да мисли. Тепърва ще говорим за бъдещето“, каза от своя страна Майер от „Зауерланд“.

„Какво Кубрат иска, ще се обсъди и работата с треньора – как беше това, как беше онова. Ще седнем заедно на масата, ще му представим какви възможности имаме ние с мачове не само в Германия, а и в България. Това е ново за нас, все повече излизаме от Германия. Например, провеждаме срещи в Дания и Англия. Смятаме, че и в България ще можем да организираме такива мачове, ако останем заедно. По-нататък може би в Америка. Всички пояси в тежка категория досега бяха в Германия, но се вижда, че и другаде може да ги провеждаме“, каза още представителят на „Зауерланд“.

/Стандарт/

error: Съдържанието ни е авторско!