КиберБеркут: Разбита е пощата на генералния секретар на НАТО. В Украйна се готви военен преврат

Ние, от КиберБеркут, се обръщаме към украинския народ!

Днес ние открихме допълнителни доказателства за безпомощността на киевската хунта. Започвайки няколко мащабни военни операции срещу собствения си народ, Турчинов и неговата банда вече претърпяха „бойни” загуби. Безспорно, трябва да имаш „особен талант”, за да можеш на втората седмица от „антитерористичната операция” да плениш няколко чужди граждани и трима офицери от „Алфа”, да загубиш Константиновка, както и един хеликоптер и самолет.

Но пълното отсъствие на бойни качества, неизкушените във военни дела генерали, напълно компенсират далеч от фронтовата линия, в коридорите на властта, където, демонстрирайки завидна проницателност и ловкост, се упражняват в интриги и задкулисни игри. Разбрали, че времето им минава, те са решили да се избавят от „Пастора” и неговата клика, да не допуснат Порошенко до властта и да поставят начело на страната Тягнибок.

Днес тези планове стават достояние благодарение на старанията на авторитетната хакерска групировка Anonymous Ukraine. Обработвайки професионално електронната поща на Игор Коломойски, те се натъкнаха на забавно писмо на олигарха към своя стар познат, днешния областен прокурор на Лвов Владимир Гурал. Назначеният от хунтата глава на Днепропетровска област препоръчва да се организира неофициална проверка на данните за подготвящия се заговор начело с адмирал Тенюх.

http://pastebin.com/arkDn6k4
https://www.cyberguerrilla.org/blog/?p=18660

Ние, КиберБеркут, и нашите привърженици, вече нанесохме удар върху тези, които прикриват престъпниците вместо да защитават от тях своя народ.

Гледайте скоро в нашия сайт.
Ние сме КиберБеркут! Ние няма да забравим. Ние няма да простим.