Калифорния в шок! Български спортист пристигна с танк на 70-хиляден стадион (видео)

Калифорния в шок! Български спортист пристигна с танк на 70-хиляден стадион (видео)

Публикувано от:

Руският химн звуча над американското небе, руското знаме се развя гордо в Калифорния, а появата на руски танк доведе десетки хиляди американци до лека форма на кома, съобщи ru.faktxeber.

3

Малко са онези, които са очаквали в сърцето на южната част на САЩ, слънчевия щат Калифорния да се оцвети в цветовете на руското знаме, но това се случи!

1

Най-запомнящото се в историята на кеча обаче, стана грандиозното появяване на спортиста, който е гражданин на САЩ Александър Русев и който под звуците на руския химн се появи на препълнения стадион с руско знаме и върху… руски танк.

5

Разбира се, кечистите винаги се славели със скандалните и ефектните си изяви пред публика, но появата на Русев предизвика истински фурор. Трябва да се отбележи, че битката между почитателя на Русия, който, между другото е имигрант от България и боеца Джон Сина, се състоя на 29 март, но западните медии деликатно премълчаха ярката увертюра на мача, отразявайки само битката и резултатите от нея.

Също така, не показано остана и видеото с колоритното излизане на Русев, но както сами разбирате, в пространството на Интернет все пак може да се намерят няколко ярки момента с представянето на Александър Русев.

ЦЯЛОТО ВИДЕО ТУК!

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=PtBXWDBNTp8[/embedyt]