„Калашников“ продава „тактически“ калъф за iPhone 6/6s

Производителят на най-известния автомат в света „Калашников“ стартира свой интернет-магазин с оръжие, дрехи и сувенири собствено производство. Едно от най-интересните неща в този онлайн-магазин е „тактическият“ калъф за iPhone 6/6s със силует на снайпера СВК и логотипа на компанията, пише Kaldata.com.
Според производителя, калъфът за iPhone има повишена устойчивост срещу механични повреди и е преминал тестовете, отговарящи на военните спецификации.

Калъфът е предназначен за смартфоните iPhone 6/6s и изцяло защитава мобилните устройства от вредното влияние на праха, влагата и водата. Моделът е предназначен за всички с активен начин на живот, занимават се с екстремни видове спорт или работещи в условия с повишен риск.

„Противоударният и водонепроницаем тактически калъф за iPhone модел  Калашников“ се продава на цена 7500 рубли, или около $113. „Калашников“ обеща доставките на този калъф да стават с помощта на специална куриерска фирма.

До края на тази година концернът възнамерява значително да увеличи асортимента от предлагани стоки и да добави нови оръжия, мишени, очила за стрелба, специализирано облекло и други.

Концернът „Калашников“ е най-големият руски производител на бойно автоматично и снайперско оръжие, управляеми артилерийски снаряди и широк спектър оръжие с висока точност на поразяване.

Източник http://www.economic.bg/