Историческа първа среща на върха Доналд Тръмп – Владимир Путин в София

Историческа първа среща „на върха“ между американския президент Доналд Тръмп и руския му колега Владимир Путин ще се състои на 1-ви април в столицата на България – София.

Любезен домакин на височайшите гости е Музеят „Восъчни фигури“, който ще гостува на софиянци през месеците април и май в Мол „Парадайс“.

Музеят ще гостува в София през април

Музеят на восъчните фигури ще покаже новия си експонат – восъчната фигура на Доналд Тръмп

Столичани ще могат да се любуват и на всенародните любимци – Тодор Колев, Георги Калоянчев, Велко Кънев, Коста Цонев, Кирил Господинов – „Баш майсторът“, Георги Парцалев – „Чичо Манчо“, Невена Коканова, първата дама на българското кино“, Георги Георгиев – Гец, Петър Слабаков, както и много холивудски звезди межди които: Ал Пачино, Робърт де Ниро и много други.

За първи път ще бъде показана фигурата и на сръбската легенда Горан Брегович. Очаква се легендарният музикант да посети изложбата на 7 април, когато ще изнесе грандиозен концерт в столицата. Колекцията допълват още футболните колоси, Меси и Роналдо, както и слабостта на тинейджърите, Джъстин Бийбър и Бионсе.

Фигурата на американския президент е безспорно гвоздеят на програмата. Столичани и гостите на града могат да се уверят, че показаните восъчни фигури са едни от най-добрите в света.

Доналд Тръмп и Владимир Путин Ви очакват в Мол „Парадайс“ – Музей „Восъчни фигури“ от 1 април до 31 май

Източник: dir.bg