За 45 год Русия “окупира” и България

За 45 год Русия “окупира” и България

Публикувано от:

Невероятна статия! Видеото «Аз съм — руски окупант» набира небивала популярност,  но искам да попълня някои празнини. Защото по неизвестни причини авторът не е включил и България.

Дойде тук, разви селското стопанство от ралото до тракторите и комбайните, до съвременните напоителни системи. Разви индустрията ни-до атомната централа Козлодуй, химическия гигант “Химко” Враца, до електро и мотокарите “Балканкар”, до оръжейните заводи “Арсенал”. Дойдоха тук и направиха от България най-сигурната държава в света-държава в която на практика нямаше престъпност. Държава, в която обикновените хора не заключваха вратите си по никое време от денонощието. Държава, в която можеше да се разхождаш без никакъв страх в 2 часа след полунощ в най-тъмните дебри на градските паркове. Държава, която имаше космически технологии. Държава, в която беше гордост да се наречеш българин. Помолиха ги да напуснат. И те си отидоха.

Какво се случи след това? Сега България е държава на разрухата. Всеки властимащ се стреми да я разграбва парче по парче! Вече нямаме химическа промишленост, нямаме растениевъдство и животновъдство. Нямаме оръжейна промишленост. Балканкар отдавна вече е фалирал. Не работи ТЕЦ “Марица2”-работят ТЕЦ “Марица 1” и “Марица 3”-американските централи-макар че енергията от тях е пъти по-скъпа. Унищожени са всички тежки машиностроителни заводи. Унищожена е науката, унищожени са хората. Унищожена е надеждата за по-добър живот. За сметка на това дойдоха последствията. Първо се разгради митницата. Като вълна прииждат всякакви наркотици и “стоки за екарисаж”в западните държави. В болшинството от търговските фирми се пренабиват сроковете на годност и се вкарват обратно в търговската мрежа. Регулиращите органи много добре знаят за какво става въпрос, но си траят, защото са подплатени от работодателите. Дойдоха псевдополитици, които всячески се опитват да ни излъжат, че вървим в правилната посока. Вкараха ни в спиралата на дълговете. Искат да ни натрапят шистовия газ-въпреки че световната общественост изригна срещу тези проучвания.
Нещо повече, искат да оправдаят възшествието на злото и да ни вкарат във война със страната най-свидна на българския народ. Да ни вкарат в конфликт с Русия. Това ние не бива да позволим!
Автор: Анатоли Коничев
гр. Сливен
06.03.15