За германските болници след нашествието

Докторите в германските болници са отвратени и поразени от мигрантите-нашественици. Условията в някои болници са станали ужасни, тъй като бежанците носят болести, които европейците не са подготвени да лекуват. Но това не е всичко. Бежанците вярват, че трябва да получат всичко безплатно, създават хаос навсякъде, от болниците до аптеките. Ето какво разказва чешка лекарка, която работи в мюнхенска болница:

„Вчера в болницата имахме среща относно това, че ситуацията тук и в други мюнхенски болници е непоносима. Клиниките не могат да се справят със спешните случаи, затова почват да изпращат всички към болниците. Много мюсюлмани отказват манипулации и лечение от персонал от женски пол, а ние, жените, отказваме да се движим сред тези животни, особено от Африка. Отношенията между персонала и мигрантите стават все по-лоши.

Много мигранти имат СПИН, сифилис, активна туберкулоза и множество екзотични болести, които ние в Европа не знаем как да лекуваме. Ако получат рецепта в аптеката, научават, че трябва да платят в брой. Това води до невероятни изблици, особено когато става дума за лекарства за децата. Те изоставят децата при персонала на аптеката с думите: „Тогава излекувайте ги тук вие!” Полицията се налага да охранява не само клиниките и болниците, но и големите аптеки. Ние открито питаме: „Къде са сега всички тези, които приветстваха за добре дошли пред телевизионните камери, със плакати по ж.п.гарите?”

Да, засега границата е затворена, но един милион от тях вече са тук и определено няма да можем да се отървем от тях. Досега бройката на безработните в Германия е 2,2 милиона. Сега ще бъде вече поне 3,5 милиона. Повечето от тези хора са напълно негодни за каквато и да е работа. Само малцина от тях имат някакво образование. Освен това техните жени обикновено не работят изобщо. По моя преценка една от всеки десет е бременна. Стотици хиляди от тях са довели бебета и малки деца под 6-годишна възраст, много от които са недохранени. В болница близо до Рейн мигранти са нападнали персонала с ножове, след като са им предали 8-месечно бебе на ръба на смъртта, което са носили със себе си три месеца през половин Европа. Детето умира след два дни, макар за него да са полагани грижи в една от най-добрите педиатрични клиники в Германия. Докторът е трябвало да бъде опериран заради раните си, а две сестри лежат в интензивното отделение. Няма наказани.

Така че питам, къде са всички тези посрещачи от ж.п. гарите? Стоят си спокойно вкъщи, наслаждават се на неправителствените си организации и очакват следващите влакове и следващата сума пари, за да се правят на посрещачи по гарите. Ако зависеше от мен, щях да събера тези посрещачи и щях да ги доведа първо тук в спешното отделение на нашата болница като посетители. Когато са в една сграда с мигрантите, ще могат да се грижат за тях сами, без въоръжена полиция, без кучета, които днес са във всяка болница тук в Бавария и без медицинска помощ.”

 

Източник: The Right Scoop /Превод: Георги Христов, a-specto.bg/.