Заплашват Сидеров със смърт заради Русия

Неизвестен е заплашил с убийство лидера на „Атака“ Волен Сидеров. За това съобщи пресцентърът на партията в драматично писмо до медиите.

Източник: пресцентъра на телевизия „Алфа“

Този път заплахата дойде в редакцията на телевизия „Алфа“ под формата на анонимно писмо, написано на ръка, твърдят още от националистическата партия.

Оказва се, че Волен Сидеров е заплашен със смърт заради „проруската му позиция“. И за да не остане и капка съмнение, че това е пореден предизборен ход на националиста, превърнал се през последните седмици в отявлен русофил, от Атака допълват, че „национално отговорната позиция на Волен Сидеров в защита на християнските ценности явно е вбесила русофобите, които не са успели да сдържат нервите си“.

Десислав Чуколов коментира случилото се. Той заяви, че заплахата се дължи на нечие неодобрение спрямо позицията на партия Атака и Волен Сидеров към Русия. Въпреки това атакистът е категоричен, че това няма да повлияе по никакъв начин на поведението на Волен Сидеров и политиката на партията му, която ще продължи да се бори за православните ценности на българския народ.

Десислав Чуколов заяви, че не само Волен Сидеров, но и всички атакисти са убедени в правотата на действията си и, че това е правилният път, по който трябва да тръгне страната ни. Националистът каза, че България не може да върви по пътя на европейските ценности, които всички ние видяхме на Евровизия тази година.

Десислав Чуколов коментира и поредния скандал, в който беше замесен Волен Сидеров. Националистът заяви, че казаното от бизнесмена Андрей Бъчваров е лъжа и Волен Сидеров вече е завел иск срещу него в размер на 100 000 лева, който е убеден, че ще спечели.